Neda Ukraden uoči svog koncerta u Koprivnici otkrila nam je detalje iz svog privatnog života, kao i što bi u svom životu promijenila kada bi dobila drugu priliku.

Galerija


Neda Ukraden slovi za najseksi baku Balkana, a otkrila nam je i da uskoro priprema izdavanje novog albuma i novi singl koji će razveseliti njezine obožavatelje.

Vezani članci Neda Ukraden (Foto: Instagram) Najseksi baka regije uskočila u crni badić pa opet dokazala da njezin izgled nema mane Neda Ukraden (Foto: Instagram) Najljepša baka Balkana pozirala s popularnim hrvatskim pjevačem te najavila moguću suradnju

"To je zapravo mini album jer će na njemu biti tri-četiri nove pjesme. Imam tu privilegiju da me i oni koji rade glazbu za mlade i za klubove, ali i oni koji se bave ozbiljnijim temama kroz glazbu, shvaćaju kao osobu koja voli i jedno i drugo. Volim raditi s mladima, to je osvježenje u karijeri, ja volim snimati nešto što je drugačije od prethodnog", rekla je Neda te pojasnila kako će na albumu biti i nekoliko suradnji s drugim glazbenicima.

A koja je tajna uspjeha Nede Ukraden, koja je zasigurno jedna od najdugovječnijih zvijezda na Balkanu? Pjevačica smatra – ogroman rad koji leži iza svega.

"To ništa nije slučajno. Noći i noći, dani i dani rada na pjesmama, albumima, na snimanjima itd.", govori Neda te dodaje kako tajna njezina mladolikog izgleda zapravo ne postoji.

"To je neka moja njega. Imam svoje vježbe koje doma radim, ne trebaju mi sprave jer upotrebljavam silu vlastitog tijela", rekla je Neda, koja je otkrila i kako je u svom životu pored svih svojih postignuća najponosnija na kćer i svoja tri unuka.

Iako je surađivala s mnogim poznatim imenima s regionalne estrade, Neda bi voljela ostvariti suradnju i s Gibonnijem ili Balaševićem, a otkrila je da u životu jedino žali što nije rodila više djece i što nije otišla s ovih prostora kada se Jugoslavija raspala.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Bila je poznata TV voditeljica, no život joj nije bio lagan: "Izgubila sam kuću, posao i dijete..."