Žali što ih nije imala više

Neda Ukraden savjetuje: ''Drage djevojke, rađajte djecu. Kad sve prođe, ona su jedino pravo bogatstvo''

Neda Ukraden (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Nede Ukraden (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Neda Ukraden (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Nede Ukraden (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Koncert Nede Ukraden (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden otkrila nam je tajne svog uspjeha (Foto: Dnevnik.hr) Neda Ukraden (Foto: Andreja Damnjanović) +0 Neda Ukraden (Foto: Andreja Damnjanović) Galerija

Neda Ukraden otkrila nam je za čime u životu žali, tko jedva čeka njezine koncerte i zašto uskoro putuje u Las Vegas.

Dugogodišnja karijera i životno iskustvo Nedu Ukraden naučili su mnogočemu. Iako kaže da živi na kotačima, pa vremena za muškarca, odnosno partnera, nema mnogo, zato uvijek ima dobar savjet za ostale žene.

''Da mi se netko udvara i izvede me na večeru, ili u krevet ili svoju sobu. OK, to je lijepo, razumijete, a što ćemo dalje, što ćemo poslije... Život nije samo krevet, jedna večera, jedan poljubac, život je nešto mnogo ljepše i mnogo kompliciranije'', govori Neda. 

Vjerujemo da se mnogim muškarcima Neda i danas itekako sviđa, ali jednog se udvarača posebno sjeća.

''Jedan je bio baš onako simpatično lud, jedan obožavatelj. Naime, ja sam na zagrebačkom festivalu pjevala pjesmu "Požuri mi, Dragane". Na vrata zvoni netko, otvara moj tata, kaže: izvolite. Kaže: Je l' ovdje stanuje Neda Ukraden? "A što vama treba Neda Ukraden?" Kaže: "Pa kako što mi treba? Pa došao sam po nju." Kaže tata, vidio je da je neki luđak... "Kud bi ti s njom?"  "Pa da je ženim. Ona mi je rekla: Požuri mi, Dragane, i ja sam Dragan i ja sam požurio i, evo, donio sam za vas..." I on donese neki komplet za kavu...došao čovjek da me prosi...'', prisjetila se Neda. 

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

A život joj je, kaže, i na poslovnom i na privatnom planu, donio mnoge radosti. Najveći joj je uspjeh njezina kćer, ali i troje unučadi, kojima se silno veseli svaki put kada ih vidi.

''Neda, koja se zove po meni, ona je sva tako neki tip misaoni, samo nešto piše, priča, zapisuje, a ova mala samo štikle, moda, cijela je baka. Ustvari jedna i druga... Ja sam tako kao mala sjedila i pisala, pričala sama sa sobom jer sam bila jedinica'', opisuje pjevačica svoje mezimice. 

''A ovaj maleni je božanstven. Maleni me obožava. Maleni samo pita kad će ga baka voditi na koncert i živi za to da se vozi sa mnom u autu... i samo kaže: 'Ovo je moja baka Neda Ukraden', to mu je glavna furka'', kaže sretna baka. 

Neda zaista voli djecu pa kaže da joj je žao što ih nije imala više, stoga djevojkama poručuje:

''Tako da, djevojke drage, rađajte djecu. Nemojte puno kalkulirati i misliti, jer kad sve prođe, jedino što vam ostaje, jedino pravo bogatstvo zaista su djeca.''

Drugi je najveći uspjeh, naravno, njezina karijera, za koju je nedavno dobila još jedno priznanje. Pozvana je na European Music Fest u Las Vegasu, a pripreme su već počele.

''U početku je bilo, ovako malo nevjerica. Mislim, to je ono, too good to be true. I, eto, mi smo sad zaista uzbuđeni. To nije samo nastup s jednom pjesmom, to je 60-minutni show... vjerovali ili ne.

Unatoč svim nastupima kojima se, u 50 godina karijere, više ne zna ni broj, Neda nam je priznala da prije svakog nastupa i dalje ima tremu. Ali najveću je imala kao školarka, kad se predstavljala novom razredu.

''Nitko se živ nije zvao Neda u svim tim razredima, a prošla sam jedno, izračunala sam, 12 škola. 'Ma neee, pa ne, ne, ne. Kako se ti, sine, stvarno zoveš?' Ali ja se stvarno zovem Neda Ukraden... I onda, naravno, briznem u plač... 'Ne možeš se tako zvati. Ti se moraš zvati ili Nedina ili Nedeljka.' Ja kažem: 'Ma nisam, majke mi, meni je baba dala ime...''', prisjeća se pjevačica tih trenutaka. 

A tko je Neda Ukraden, već dugo svi znaju, pa je tako uspješno odradila još jedan koncert u nizu, a mi ne sumnjamo da će svojim pjesmama još dugo puniti klubove i dvorane.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Perry (Foto: Getty Images) Joe Perry (Foto: Profimedia) +0 Joe Perry (Foto: Profimedia) Celebrity Borio se za zrak: Poznati glazbenik hitno prevezen u bolnicu nakon nastupa

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Sergeja Ćetkovića (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Sergej Ćetković (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Sergeja Ćetkovića (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Koncert Sergeja Ćetkovića (Foto: Dnevnik.hr) - 1 inMagazin Sergej Četković otkrio zašto voli Zagreb nakon što je rasprodao tri uzastopna koncerta u Lisinskom

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene