Sa završenim Pravnim i Filozofskim fakultetom, Neda Ukraden jedna je od najobrazovanijih pjevačica bivše države


Sudeći po njezinu izgledu i energiji koju pokazuje na koncertima, Neda Ukraden je i jedna od najvitalnijih pjevačica na sceni. Iako je završila Pravni i Filozofski fakultet, ona je ipak odabrala svijet glazbe i već godinama oduševljava svoje obiožavatelje.

Vezani članci Indira Levak Zvjezdani trikovi vladarica transformacije: Otkrivamo kako do novog izgleda bez trajne promjene imidža Slika nije dostupna URNEBES! Pogledajte kako Neda Ukraden imitira Indiru Levak

>> Privatne fotografije s proslave 63. rođendana Nede Ukraden

'Imate ljudi koji su moji vršnjaci i koji su jako nesretni i kriju i šute i kap: pusti, šta da slavim. Stariji sam ili starija sam za godinu. Ja mislim da je to grijeh, znate. To je veliki božji dar kad vi doživite te godine sa tom vitalnošću, sa tim razumom, sa tom snagom, energijom', smatra Neda koja je nedavno proslavila 63. rođendan. 

Tada je saznala i da će ponovno postati baka. Nakon dvije djevojčice, njezina kći Jelena rodit će dječaka. Stoga će, kaže, uskoro otvoriti dječju igraonicu. Novi poslovni izazovi neće usporiti njezinu glazbenu karijeru. Uskoro kreće na turneju u Kanadi, a do kraja godine objaviti će i novu pjesmu.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook