Neda Ukraden sjajno je imitirala Indiru Levak i oduševila!


U blagdanskom izdanju emisiji "Petkom s Petkom" gostovali su brojni gosti, poput Maje Šuputi Damira Kedže te Ivana Zaka. A u emisiji se pojavio i frontmen grupe Vigor, Mario Roth. Hit grupa bilježi velike uspjehe protekle godine, pa je razloga da Mario s dečkima slavi i više nego dovoljno.

Vezani članci Grupa Vigor Mario Roth objasnio neke svoje ljubavne cake: "Ne traže svi seks na jednu noć, postoje i kavaliri s ozbiljnim namjerama" Mario Roth, Antonija Šola, Joško Čagalj Jole i Ana Rucner Domaće zvijezde otkrile kako izgledaju blagdani u njihovom domu kao i kakve božićne poklone biraju

No, ima se Mario još s čime za pohvaliti. Naime, sjajno imitira svoje kolege. A kad se u studiju pojavila Neda Ukraden, još jedna poznata imitatorica, zabavi nije bilo kraja. Donekle smo već bili upoznati s Nedinim sjajnim vještinama, a već pri samom početkom, kada je "skinula" Severinu, bilo je jasno da će izazov završiti prilično zabavno. Tako je i bilo, jer Nedinu imitaciju Indire Levak morate vidjeti. Bravo! Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.