Neda Ukraden (FOTO: PR)
Neda Ukraden (FOTO: PR)

Neda Ukraden bila je ovotjedna gošća emisije 'Petkom s Petkom'. U emisiji je stala u obranu kolegice Lepe Brene.


Ovog tjedna u emisiji 'Petkom s Petkom' gostovala je Neda Ukraden. Voditelji Dalibor Petko i Minea pred pjevačicu su stavili nekoliko izazova, a onaj najzanimljiviji definitivno je onaj u kojem se Neda okušala u ulozi odvjetnice. Ta uloga joj nije dodijeljena slučajno s obzirom da Neda ima diplomu filozofskog, ali i pravnog fakulteta.

'Mislila sam da ću se baviti diplomacijom i da će me posao odvesti u Ujedinjene narode i New York, a ja još uvijek na sceni'. Pohvalila se Neda da je bila odlična studentica i otkrila da na sudu bila samo jednom.

'Na sudu sam bila samo kad sam se razvodila', rekla je pjevačica kojoj se često udvaraju mlađi muškarci.

Tijekom izazova na optuženičkoj klupi našle su se brojne poznate osobe od Mladena Grdovića sve do Angeline Jolie i Brada Pitta. A obranu je morala spremiti i za svoju kolegicu Lepu Brenu.

Ovdje pogledajte kako je Brena rasturila na Instagramu.

Neda Ukraden (FOTO: PR)

'Moja klijentica osim što je posvećena svom poslu, posvećena je i svom Bobi. On je po meni trebao dobiti par puta po glavi, po stražnjici', kazala je Neda i dodala da je Boba jedan šarmantan muškarac kojeg žene vole, ali i on voli njih.


Kako je to sve izgledalo pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.