Glumačka diva

Legendarna Neda Arnerić iskreno nam je priznala za čime najviše žali: ''Naprosto Bog nije htio, ili sudbina''

Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) neda arnerić in magazin - 3 Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) +0 Milena Dravić, Neda Arnerić (FOTO: FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Neda Arnerić osim o filmu, za In Magazin progovorila je i o privatnom životu.

Glumačka diva bivše države, Neda Arnerić, nakon mnogo godina ponovno je zaigrala u hrvatskom filmu. I to joj je svakako bio veliki izazov. Neda je ovaj put progovorila i o privatnom životu.

Pogledaj i ovo Tara Thaller prvo glamur, a onda... Jedna od najljepših Hrvatica u kratkom je razdoblju ponovila nešto čemu je rijetko koja poznata žena sklona kad su pojavljivanja u javnosti u pitanju!

Pula Film festival traje koliko i njezin život pa je i ove godine na svečanom, 65. otvaranju, Neda Arnerić proslavila i svoj 65. rođendan. Valja spomenuti da je na prvom festivalu u pulskoj Areni bila kada je imala samo 14 godina. No nisu to jedini razlozi zbog kojih ova glumačka diva toliko voli Pulu.

Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić, Miran Kurspahić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

''Tu su mi živjeli baka i djed, pa se naravno svega toga sjećam, ali toga više nema, nema ni bake ni djeda, živim u hotelu kad dođem na festival'', sa sjetom prepričava legendarna glumica.

Ove se godine predstavila filmom ''Aleksi'', u kojem igra majku glavne glumice Tihane Lazović. Ta majka je konvencionalna i tradicionalna žena koja silno želi da život njezine kćeri bude onakav kakav je ona zamislila. Uloga te majke je potpuna suprotnost njezinoj majci.

Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

''Puštala me u veliki svijet, ali je bila stalno prisutna sa svojim savjetima, i hvala joj što je od mene napravila jednu normalnu osobu, koja ne shvaća da je glumica koju prepoznaju'', iskrena je Neda.

Kako je biti majka, Neda pak nikada nije iskusila u privatnom životu.

''Ja sam željela biti majka, ali tako nije išlo, naprosto Bog nije tako htio, ili već sudbina, mislim da sam u prednosti utoliko da nemam šansu. Da puno brinem, što je obavezni dio roditeljstva'', govori Neda . 

Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL) Neda Arnerić (FOTO: Slavko Midzor/PIXSELL)

Neda iza sebe ima kratak brak s redateljem Dejanom Karaklajićem. Svojeg drugog supruga, liječnika Milorada Mešterovića, upoznala je prije 37 godina. Odgledavši njezinu predstavu ''Mušica'', otišli su na večeru. Nakon nekoliko dana su počeli živjeti zajedno, a u istoj godini su se i vjenčali.

I nakon toliko godina jednako se vole i poštuju kao na početku. Probleme im samo rade oni zdravstveni. Nerado se prisjeća i nesretnog pada s terase svojeg doma na trećem katu, koji se dogodio prije dvije godine.

''Danas se odlično osjećam'', govori Neda. A što je još kazala pogledajte u video prilogu.

Milena Dravić, Neda Arnerić (FOTO: FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Milena Dravić, Neda Arnerić (FOTO: FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene