Nova 2015

Tko će od glazbenika u regiji biti bogatiji za čak 100 tisuća eura?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Još nas samo nekoliko dana dijeli od najluđe noći u godini, a osim nas, njoj se najviše vesele - glazbenici.

Honorari koje dobiju za novogodišnje dočeke su vrtoglavi, pa nije ni čudo što o njima ne vole govoriti. Tko će u 2015. biti bogatiji za pedeset, a tko za sto tisuća eura? A prema glazbenom veteranu Jimmyu Staniću, kriterij za podjelu honorara nije pjevačka sposobnost već - spol.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova 2014. U Novu uz domaće zvijezde - evo gdje se skriva odlična zabava!

Ne propustite najluđi doček Nove godine u Boćarskom domu!

No, prema medijskim napisima, najskuplje plaćeni novogodišnji izvođač ipak nosi hlače, nastupa u Budvi i zove se - Goran Bregović. U Novu 2015. navodno će ući bogatiji za čak 100 tisuća eura. Jednako razmišljaju i porečki gradski oci, koji su za Severinin već ovo ljeto navodno dogovorili iznos od 50 tisuća eura. 'Mislim da je to noć gdje moramo svi poludjet. Doduše, već su takva vremena da su svi pomalo ludi, al bas tu noć se odvrnemo. Mislim da sam dobar izbor za tu noć', rekla je Severina.

Kad već spominjemo gradske oce, nikako ne možemo zaobići one dubrovačke. Na Stradunu će novogodišnja fešta trajati čak 4 dana, koštat će 500 tisuća kuna, a na pozornici će se po danima izmjenjivati Prljavo Kazalište, Željko Bebek, Tony Cetinski, klapa Cambi i još mnogi drugi. S tim da će Tony reprizu održati u Budvi, a za oba nastupa bi trebao zaraditi 45 tisuća eura. Osim njih dvoje, dva novogodišnja dočeka održat će i Mladen Grdović. U jednom hotelu nedaleko Trogira dogovorio je nastupe za, nagađa se, 20 tisuća eura. A samo koji kilometar dalje, u jednoj ce diskoteci svoje goste zabavljati Neda Ukraden navodno za 15 tisuća eura.

Zadovoljan je i Jasmin Stavros koji je od nekoliko ponuda za nepoznati iznos izabrao Makarsku. A super bi trebalo biti i Splićanima, koje će na Rivi zabavljati Zorica Kondža, Marijan Ban i Siniša Vuco. Ovaj će trolist podijeliti kolač težak oko 50 000 eura. Malo južnije, u Šibeniku, će za navodnih 25 000 eura publiku rasplesati Dubioza kolektiv, dok će još južnije, u Crnu Goru, po svojih 20 tisućica otići Jelena Rozga i Hari Varešanović.

Pogledajte sve u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene