Nasmijana i jača no ikad!

Tina Katanić iskreno o događaju koji joj je uništio snove: ''Nije me bilo godinama, neki su jači ili slabiji...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 2 Tina Katanić - 3 Tina Katanić - 4 Tina Katanić Tina Katanić Tina Katanić i Neven Ciganović Tina Katanić Tina Katanić - 12 Tina Katanić - 13 +21 Tina Katanić - 14 Galerija

Nakon dugogodišnje medijske šutnje Kraljica Hrvatske 2005. Tina Katanić vratila se na showbizz scenu jača nego ikad. Bivša loto djevojka radi kao mentorica mlađim kolegicama koje podučava tom poslu, a za IN Magazin iskreno je progovorila o tome što ju je držalo jakom kada je 2015. bila žrtvom kaznenog djela koje je sablaznilo domaću javnost i zbog kojeg krivci služe zatvorsku kaznu. S Tinom Katanić razgovarao je Davor Garić za IN magazin.

Tina Katanić bila je misica 2005. godine, a i danas izgleda besprijekorno dobro, baš kao i tada.

Pogledaj i ovo Zvjezdoboj: Ivan Šarić, Domenica Žuvela, Asim Ugljen i Tina Katanić - 6 Smijeh, smijeh! Kako je Tina Katanić kriva što je Ivan Šarić završio sa sirovim jajima razbijenim na glavi? Pogledajte u videu!

Evo kako danas gleda na tu Tinu iz 2005., kad su joj stavili krunu na glavu i proglasili je najljepšom, te što joj je onda prolazilo kroz glavu.

"Tad mi je prošlo – Ajme, idem na svjetski izbor! Ajme, bit ću na svjetskom. I išla sam, što je najbolje, među prve tri. Puno, puno lijepih uspomena gajim iz tog vremena. Onda se nekako i TV show i Bingo, sve se nekako pokrenulo. No, svi se mi mijenjamo, prioriteti nam se mijenjaju", rekla je Tina.

Dugo je nismo vidjeli, nije se pojavljivala na sceni, a otkrila je i razlog.

"Evo, mene sad nije bilo godinama, jednostavno neke druge stvari, interesantne, drugačije, uzbudljivije su mi došle u život. Zapravo sam ostala, ajmo reći, u sličnom poslu, samo više sam u menadžerskim vodama. Educiram loto djevojke, to je firma koja posluje sa stranim tržištem, pričamo engleski jezik. Tako da sam ja, recimo, mentor."

Za jednu loto djevojku nije ključna ljepota, nego je vrlo bitno sljedeće...

"Ne moraš biti ljepotica. Ja tebe spremim za loto djevojku u tri tjedna. Još ako znaš engleski, odmah te frknemo na strano tržište. Sve te ja naučim, lijepo stajati u studiju, komunikacija, izražavanje. Ne znam, ali ljepota danas – svatko može biti lijep, ali i kupiti ljepotu. Tako da ja uvijek vjerujem u onaj dobri stari šarm, karizmu i onaj neki x-faktor", ispričala je bivša misica.

A kako izgleda jedan njezin običan dan, kada dođe kući i legne u krevet...

"Nema pravila, nije svaki dan isti. Nemam ja sad taj neki običan dan, više imam neobičnih dana. Evo, sad, kako me nije toliko bilo pod svjetlima reflektora, zapravo sam otkrila svoju veliku strast i ljubav koju gajim prema putovanjima. I svako toliko koristim vrijeme da negdje otputujem. Nije mi teško staviti ruksak na leđa, otići negdje autobusom, vlakom, avionom i nać neki fora hostel", zaključila je.

Iako joj je 38 godina, Tina izgleda vrlo mladoliko.

"Pa sad, hvala, ne mogu se snaći od toliko komplimenata. Pa, imam neke ovako svoje male tajne, beauty rituale. Volim prirodne stvari, tako da bojim se svega nečega što nije u skladu s prirodom i bilo kakvih tretmana i nečega."

Po pitanju njezinog ljubavnog života, Katanić će ostati tajanstvena, ali sudeći po osmijehu na licu, možemo zaključiti da je sretna.

Mladim curama ili ženama koje su proživjele neugodne situacije kao ona poručila bi:

''Neki su jači ili slabiji nego što misle da jesu, to je vrlo individualno. Svatko nauči kroz život, svakome vrijeme i iskustvo donese nešto. Uvijek treba zadržati smisao za humor i, naravno, dobre ljude oko sebe – okolina je jako bitna'', zaključila je. 

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Princ George i princeza Charlotte +17 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Celebrity Nikome nije promaknuo važan trenutak za princezu Charlotte, evo što je prvi put napravila na prabakinom sprovodu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George +25 Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George Celebrity Dostojanstveno izdanje Kate Middleton: Kraljici Elizabeti na sprovodu je odala počast na baš poseban način!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene