Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Naši zlatni vaterpolisti ponovno su zaplovili manekenskim vodama.


Našim vaterpolistima, umjesto bazena, novo radno mjesto na trenutak je postao fotostudio. Stali su pred objektiv kako bi pokazali da su tribine na vaterpolskim utakmicama idealno mjesto za obiteljska druženja. Među njima je i Paulo Obradović, nedavno proglašen najboljim igračem Jadranske lige te Marko Bijač, najbolji mladi vratar svijeta.

Hrvatski vaterpolisti igraju za Hrvatsku, a vole svoje žene

Vezani članci Slika nije dostupna Zgodni i uspješni - Njih bi sve žene poželjele blizu sebe Slika nije dostupna Zaljubljeni vaterpolski reprezentativci uživaju u mjesecu ljubavi

'Sigurno da se treba znati s time i nositi, tako da što se toga tiče, imponira mi. Mnogo toga su i moji suigrači napravili tako da je to i njihova nagrada', rekao je Paulo Obradović.

Naši su vaterpolisti već plijenili pažnju kalendarom, na kojem su osvanuli u svojem uobičajenom outfitu, no sada su dobili lakši zadatak.

'Trebali smo glumiti zaljubljeni par, trebalo je biti spontano i veselo. Morala sam jahati Paulu na ramenima', otkrila je manekenka Kim Kosanović.

Upravo ljepši spol, u funkciji vatrenih navijačica, sve češće pohodi vaterpolske utakmice.

'Vaterpolo mi je super sport jer i sama volim plivanje, od malena sam se isto neko vrijeme bavila plivanjem tako da je vaterpolo super sport i volim podržati naše dečke. A i dečki su u kupaćim gaćicama! To isto nije na odmet', rekla je Kim.

Našu vaterpolsku reprezentaciju uskoro očekuje Europsko prvenstvo. Naravno, očekujemo novu medalju.

'Mi smo Hrvati poznati po tome, ako nije medalja i to zlatna, znači, nije se baš dobro radilo tu godinu', rekao je vaterpolist Petar Muslim.

Hoće li Paulo, nakon veze duge 5 godina, zlatom uskoro ukrasiti i ruku svoje djevojke Frenči, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook