Uspješne u inozemstvu

Hrvatice u inozemstvu – osvajaju u ringu i na pisti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U njemačkom Bad Homburgu dodijeljene su nagrade Hrvatima u iseljeništvu za postignuća na području sporta, glazbe, filma i mode.

Dvije godine nakon debakla na Eurosongu, Daria Kinzer osvojila je Večernjakovu domovnicu za najpopularniju hrvatsku pjevčicu.

Pogledaj i ovo Goran Navojec pa što se ovo dogodilo?! Apsolutnom ludilu zbog Mate Bulića nije odolio ni Goran Navojec, priznao je da ga je ponijelo ono što je vidio!

'Drago mi je da su baš mene izabrali, možda zato jer sam na austrijskom, njemačkom i švicarskom tržištu. Potpisala sam ugovor i tamo će sad bit moj prvi šlager album!', otkrila je Daria koja s tim žanrom ne bi išla na Eurosong ali bi voljela ponoviti eurovizijsko iskustvo.

Nasljednik Mate Bulića

O Eurosongu ne razmišlja Ante Matić, nasljednik u nastanku Kralja dijaspore. Mate Bulić ga je uputio u glazbene vode, a daljnju plovidbu po njima preuzeo je Matin kum.

'Aranžmane mi radi Tiho Orlić, nismo ga završili jer Thompsona čekamo, On će završit uskoro i nadam se da ću konačno to moć široj publici predstavit', rekao je Ante za inMagazin.

Jedna osvaja u ringu, druga na pisti

Za izdavanje albuma u Hrvatskoj čeka sponzore, koje nije lako naći. Najbolje to zna boksačica Nikki Adler, koja je zbog njih promijenila i ime.

'Ja sam Nikolina Orlović, uzela sam ime zbog profesionalnog boksanja, njemački Nikki Adler, dupla sam svjetska prvakinja', kaže Nikki koja trenutno nasupa za Njemačku za koju će se u lipnju boriti za treću svjetsku titulu.

Prvi put nakon 6 nagrada nominiran nije Mate Bulić. Konačno je, kaže, htio sudjelovati samo promatrački, a s obzirom na prebivalište u obližnjem Frankfurtu, nije mu bilo teško doći na druženje. 'Dok mi je obitelj ovdje, prijatelji, moram reć podjednako. Al domovina je domovina, svugdi je poć, kući je doć', rekao je Mate. 

Po zanimanju sportska ekonomistica, Helena Ivančić, odabrala je karijeru manekenke jer od nje bolje živi. 'Ja sam Helena Ivančić, radim za robne kuće kao Ralph Laurent, za Escadu nosim revije, slikam se u lijepim haljinama i još puno toga', otkrila je Helena.

Cijeli prilog pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene