Pravi romantik

Nakon 25 zajedničkih godina, Massimo i dalje voli jednu ženu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I nakon punih 25 godina provedenih zajedno, pjevač Massimo Savić kaže kako je i danas zaljubljen u svoju suprugu. Zbog velikog interesa javnosti Massimov zagrebački koncert na Valentinovo održat će se u velikoj dvorani Doma sportova, a zatim slijede Koprivnica i Split.

Koncertne dvorane diljem regije Massimu su postale tijesne pa je zbog iznimnog interesa publike svoj valentinovski koncert prebacio iz Male u Veliku dvoranu Doma sportova.

Pogledaj i ovo showbuzz Život glazbenika Massimo: ''Nema trenutka kada ti možeš reći ja otkazujem koncert jer se ne osjećam dobro, to ne postoji, to košta''

61. Zagrebački festival: Evo što se događalo iza scene!

'Kod muških izvođača nema drugog izbora nego dobrom pjesmom. Jedan Oliver koji npr. iza sebe ima toliko fantastičnih pjesama da ne mora brinuti o ničemu jer tu su kompozicije koje govore za njega i koje grade njegov svijet i njegovu karijeru. Ja se nadam da ja idem tim putem', kaže Massimo koji isto tako misli da su ženske izvođačice dovedene u ponižavajući položaj.

'Meni je puno više sexy vidjeti jednu dugu haljinu, jedan gležanj koji se nazire nego vidjeti golo žensko tijelo, sad to sam ja. Očito je da većina svjetske publike voli eksplicitno vidjeti baš Beyonce kad zamrda na Grammyu', smatra Massimo.

Pogledajte i prilog u inMagazinu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene