Vratila se u Zagreb

Nakon 10 godina u Italiji, slavna Divasica se vratila - sjećate se nje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin nakon višegodišnje medijske stanke, Martina je ispričala sve o životu na dvije adrese...

Nakon gotovo deset godina života u talijanskoj Pescari, bivša Divasica Martina i njezin suprug, proslavljeni vaterpolist Ratko Štritof, vratili su se u Hrvatsku.

Pogledaj i ovo showbuzz J. Zlo Najpoznatija skitnica na estradi bila je živi vražičak

U ekskluzivnom intervjuu za inMagazin nakon višegodišnje medijske stanke, Martina je ispričala sve o životu na dvije adrese, što je bio razlog povratka u Hrvatsku te kakvi su joj planovi za budućnost.

>> Upoznajte najsretnijeg Hrvata!

Prijateljstvo sestara Ivane i Marije Husar te Maje Vučić i Martine Pongrac, nakon srednje škole preraslo je u poslovnu suradnju.Tijekom 1995. godine Divasice su na Dori nastupile s pjesmom 'Sexy cool' te je tako krenula njihova uspješna glazbena priča. Izdale su tri studijska i dva live albuma. A onda, 2005. godine, djevojke su prestale djelovati kao grupa.

Bivša Divasica se vraća u Hrvatsku

'Ivanu i Mariju znam od svoje sedme godine, a Maju od devete. Išle smo zajedno u Zvjezdice, Ivana i ja smo išle zajedno u osnovnu i srednju školu', priča Martina te dodaje: 'Prirodan tok jednostavno stvari, četiri žene na okupu, svi počinju imati nekakve svoje ideje o životima, ali i afinitete koje žele ostvariti.A i tu je taj faktor majčinstva, i to je bilo normalno za očekivati - da će se dogoditi ta situacija te da ćemo u jednom momentu reć 'ajmo sad svaka nešto svoje', objašnjava Martina.

Martina se zbog suprugove karijere preselila u Italiju, a zbog obveza na fakultetu Agronomije Martina se često vraćala u Hrvatsku.

Kako joj je bilo živjeti na dvije adrese te koliko se njezin život sad razlikuje od života u danima slave, kao i razlog zašto se vratila u Hrvatsku, pogledajte u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene