Najpoželjniji neženje

Kojeg biste prvog odveli do oltara?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koji je po vama najpoželjniji? Je li ovaj neženja zaslužuje prvo mjesto?

Oslobodilo se mjesto najpoželjnijeg domaćeg neženje otkad je najbogatiji Hrvat Davor Lukšić odlučio uploviti u bračnu luku s kćeri legendarnih glazbenika Al Bana i Romine Power. Dobar razlog da pronađemo dostojnog nasljednika. Upozoravamo, nismo se ograničavali činjenicom jesu li u vezi.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Popis nove desetorice otvara tenisač Marin Čilić. Otkad je 2014. osvojio Us Open, ne silazi s vrha ATP-eve ljestvice najboljih, a samim time ni s ljestvice najpoželjnih neženja. 'Dva starija brata su se oženila, pa se sad očekuje i od mene, ali ja ne žurim. Polako još slažem kockice', rekao je Marin.

Na devetom mjestu reket zamjenjujemo kuhačom i predstavljamo mladog šefa Matu Jankovića. Osmo mjesto pripada mlađem Todoriću nasljedniku carstva tate Ivice Todorića. Na sedmom mjestu nalazi se uspješni arhitekt Ante Vrban koji je poznat po projektima za arapske šeike i poznate sportaše. Na šestom mjestu bila bi idealna prilika smjestiti jednog nogometaša. To mjesto zauzeo je Mario Mandžukić.

Jedni od najpoželjnih neženja su također liječnici, pa na se na petom mjestu nalazi liječnik Andrej Roth. Četvrto mjesto pripada najboljem i najskupljem hrvatskom rukometašu Domagoju Duvnjaku, a glumac Goran Bogdan je na trećom mjestu. Na visokom drugom mjestu najperspektivniji je hrvatski tenisač Borna Ćorić. Član naše Davis Cup reprezentacije u samom vrhu je ATP-eve ljestvice, a sa samo devetnaest godina već ima horde obožavateljica.

Na samom vrhu najpoželjnijih Hrvata nalazi se tvorac jednog od najbržih elektroničkih automobila Mate Rimac. Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene