Vodimo vas u život Hrvata koji zarađuju samo na svojem izgledu. U opisu njihova posla su zavodnički pogledi, nauljena tijela, poziranje i šarmantno osmjehivanje.


Najpoželjniji domaći muški modeli otkrili su nam prednosti i nedostatke rada u svijetu manekenstva, koliko zarađuju pozirajući katkad i prilično razodjeveni te zašto ih komplimentima češće časte muškarci nego žene.

Vezani članci Slika nije dostupna SEKSI TONČI živi život iz sna: 'Bez previše znoja, na bankovni račun stižu izdašne svote' Slika nije dostupna 'Manekenke bi mi rekle, nisi li malo predebela da bi bila tu?'

Dame, oprez! Ubrzan rad srca i povišen krvni tlak moguće su nuspojave gledanja ove reportaže. Predstavljamo vam domaće muške modele koji poput magneta privlače poglede. Iako se tako čini, svijet modelinga ipak nije samo zabava! Zahtjeva predan rad!

'Ljudi uopće ne bi virovali da to uopće nije tako jednostavno, vi se dižete kad oni kažu, u 7h, 8h, cijeli dan idete po castinzima, po raznoraznim tim snimanjima', rekao je Tonči Tomić maneken i model.

Elitna prostitucija i propuh u glavi? Ovako doista žive domaće manekenke

'Mora biti napetosti, ovaj modeling je kao i sport. Natječeš se da budeš najbolji, da budeš u vrhu. Uvijek ima napetosti, neka doza ljubomore', tvrdi Dino Kramar model.

Svoje pločice, talent zavođenja pogledom i skladan hod ovi su dečki itekako unovčili.

'U manekenstvu i modelingu to vam je srića, čista srića, da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu da vas vidi prava osoba koja će se zauzeti za to što oni traže', rekao je Tonči.

Tijela na kojim bi mnoge studentice medicine proučavale anatomiju ovi dečki razodjenu bez problema. Golišavo fotografiranje njihova je svakodnevica. Imali curu ili ne, i u svijetu muškog modelinga nerijetko ima nemoralnih ponuda da se do posla dođe preko kreveta.

Koje su još tajne otkrili naši najzgodniji dečki saznajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook