Okupio se Yogurt

Stiže 'Umobolnica': 'Mi smo se našli, nakupina čudnovatih ljudi'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Baby Dooks predstavio je novi glazbeni uradak svojeg projekta naziva Yoghurt, u kojem sudjeluju Mario Petreković, Bizzo iz Bolesne Braće te radijska voditeljica Jana Fabijanić.

Baby Dooks je entuzijastično prišao svom novom projektu naziva Yoghurt iz veoma jednostavnog razloga - jer se od njega ništa puno ne očekuje. Poznati producent nam je objasnio kako je nastala pjesma "Umobolnica" koja je preko noći osvojila eter radijskih postaja.

Pogledaj i ovo PR Novi hit ''Budi kraj mene'' novi hit grupe Gea

'Yoghurt je nama praktički ispušni ventil od svih toksina - životnih, poslovnih i svega. Mi smo našli, nakupina čudnovatih ljudi, jedan projekt koji ćemo raditi isključivo iz srca, bez ikakvih očekivanja' priznao nam je Baby Dooks.

Mario Petreković i Baby Dooks nastavljaju suradnju kao Asterix i Obelix

Njihov najnoviji hit 'Umobolnica', u kojoj glavni vokal pjeva radijska voditeljica Jana Fabijančić, trenutno se vrti u eterima svih hrvatskih radijskih postaja i ne izlazi iz uha. 'Pjesma, ako se to može nazvati pjesmom, Umobolnica nastala je slijedom društvenih okolnosti koje su vrlo negativne, međuljudskih loših odnosa, pogotovo između dvoje partnera u ljubavi, koji nakon dugogodišnje veze više nemaju o čemu pričati, nego vrijeđaju jedan drugog', pobliže nam je objasnio Dooks.

VIDEO Stigla Dooksova i Petrekovićeva 'Bakica'

'Umobolnica je autobiografska pjesma u kojoj su se očito mnogi urednici prepoznali i odmah su ju pustili u playliste i napravili do toga hit dana jer ona je hit života, a ne hit dana tako da očekujemo pravu ovisnost ovog ljeta', rekao je Ozren Kanceljak, najmlađi član 'Yoghurta' koji je inače poznati DJ i glazbeni menadžer.

Članovi Yogurta pripremaju nam i neke nove projekte, među kojima je i vizualno-akustičnu umjetnost, nastupi i eventi, a više o novostima na našoj domaćoj sceni pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene