I Domaći i strani

Saznajte tko drži rekord u kategoriji najkraćeg braka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Činjenica da glumica Nataša Janjić i bivši TV voditelj Joško Lokas odvojeno provode ljeto pokrenula je brojne glasine kako se slavni par nakon nepune dvije godine braka razvodi... no tko drži rekord?

Ovih dana u medijima se raspravlja i o navodnom krahu šestogodišnjeg braka Beyonce i Jay Z-ja, nakon što je slavna pjevačica savjet zatražila od netom razvedene glumice Gwyneth Paltrow. Ovi navodni razvodi bili su povod da istražimo doista najkraće zvjezdane brakove u Hollywoodu i Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo In Magazin: Mario i Helena nakon ispadanja iz PSZ - 4 Osmijeh s lica ne skida Poznati hrvatski chef nakon ispadanja iz ''Plesa sa zvijezdama'': ''Oprašivat ću polja kod Neretve...''

 

Povezivanje s J.Lo donijelo mu probleme: 'Teško je imati vezu u Hollywoodu'

Za jedan od najkraćih brakova stranih zvijezda zadužena je latino diva Jennifer Lopez. Pjevačica je 2000-te upoznala plesača Crisa Judda s kojim je snimala spot. Vjenčali su se godinu dana kasnije, a još godinu dana poslije nakon tek 9 mjeseci predali su papire za razvod.

No, Jenniferin brak trajao je duplo duže od onog Lise Marie Presley i glumca Nicolasa Cagea. 108 dana nakon što su izrekli da će zajedno biti i u dobru i u zlu Cage je predao papire za razvod. Idila je znači trajala nepuna četiri mjeseca.

Znate li da je najkraći zvjezdani brak trajao samo 55 sati? Apsolutni rekord drži pop zvijezda Britney Spears i Jasona Alexandera. 3. siječnja 2004. uplovili su u bračnu luku ali je Britney poništila brak za rekordnih 55 sati!

Istražili smo i najkraće domaće brakove: 

Malina Grahek i Josip Šelendić razveli su se nakon burne tri godine braka. Treća godina presudila je i braku Jelene Veljače i Janka Popovića, a isto toliko potrajao je i brak Jelene Perčin i Kristijana Babića.

Godinu i četiri mjeseca potrajao je brak Josipa Radeljaka i Vlatke Pokos. Godinu i dva mjeseca Paola Poljak bila je supruga redatelja Dominika Sedlara, a tek godina dana bila je dovoljna bivšoj feminemki Pameli Ramljak da zatraži i dobije crkveno poništenje braka od Stojana Rakitića.

Košarkaš Gordan Giriček i Nataša Gulan bračnu idilu dijelili su devet mjeseci, a najkraći domaći brak bio je onaj Lane Pavić koja se od Ivora Vucelića razvela nakon tek dva mjeseca.

Više o poznatim brakovima u prilogu inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene