I ovog puta svečanost je okupila brojna lica koja svakodnevno pratimo, što na malim ekranima, što na daskama koje život znače. Najboljom glavnom ženskom ulogom proglašena je Olga Pakalović za ulogu Olge u ''Konstelacijama'', koju iz večeri u večer pratimo u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi". A tko je još slavio?

Galerija


Dodijeljene su Nagrade hrvatskog glumišta, svojevrsnog hrvatskog Oscara. Večer glamura, elegancije i svečanih toaleta privukla je u HNK Zagreb mnoga poznata lica, a dame su tu prigodu iskoristile kako bi zablistale pred kolegama i objektivima fotoaparata.

Vezani članci Na granici (Foto: Nova TV) Kviz: Koliko znate o serijama Nove TV? Pogodite o kojoj je riječ na temelju samo jedne scene! Vlasta Ramljak (Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL) Zvijezde serije Nove TV dobitnice Nagrade hrvatskog glumišta: ''Hvala onom čudu od djeteta''

„Čini se da je glamura svake godine sve više i više, očito i nagrada dobiva na značaju“, rekla je Almira Osmanović, poznata balerina i glumica, dok je Splićanka Ana Gruica Uglešić komentirala kako inače ne voli crvenu boju, jer je jako agresivna, ali da se ipak odlučila odjenuti prekrasnu toaletu upravo u toj boji za ovu posebnu priliku.

„Osjećala sam se spremno za ovu crvenu toaletu i eto večeras sam ju odlučila odjenuti“, rekla je Ana Gruica Uglešić, a otkrila je i kako njezin četverogodišnji sin priželjkuje brata ili sestru. Glumica tvrdi, čak i da dođe do povećanja njezine obitelji – glume se neće odreći.

Nagradu je osvojila i Vlasta Ramljak, a njezina je kći Ivana otkrila da je bilo lijepo odrastati sa mamom glumicom, no da je često zbog njezinog poziva bila sama.

Ovogodišnja dodjela nagrada bila je dodatno svečana i zbog toga što se obilježila stota godišnjica postojanja Hrvatskog društva dramskih umjetnika.

Iako su svi dobitnici bili presretni zbog nagrada, svi glumci i glumice slažu se u jednome – najvažnjija je nagrada pljesak publike nakon predstave.

Što su još rekli naši glumci i glumice pogledajte u našem videoprilogu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Oženjen je jednom od najljepših žena svijeta, no zbog ove seksi djevojke razvrgnut će brak?