Izbrisali se sati

Najduža koncertna pauza grupe Vatra, prvi idući nastup jedva se čeka: ''Ježim se pri pomisli na taj koncert!"

Ivan Dečak - 2 Ivan Dečak - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak - 2 Ivan Dečak - 3 +0 Ivan Dečak - 1 Galerija

Ivan Dečak, pjevač grupe Vatra najbolje je opisao kako jedva čeka ponovno stati na poZOrnicu. Javio nam se iz svojeg doma i podijelio s našom Julijom Bačić Barać svoje savjete kako najbolje isKOristiti vrijeme u izolaciji.

''Zastanimo na trenutak“ otpjevao je Ivan Dečak krajem veljače u novoj pjesmi grupe Vatra, ali tad nije ni slutio da ćemo zaista, svi zastati i to na puno dulje od trenutka.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina kakva priča! Domaći glazbenik ljubav svog života upoznao je u vrtiću, život ih je razdvojio i opet spojio, ali nisu stigli do oltara!

''Mislim da nikad nisam bio u komadu ovako dugo doma, moj posao je takav da često izbivam do kuće tako da sad nadoknađujem. Sreća u ovoj nesreći je što se nakon nekog vremena jednostavno izbrišu sati i dani, jednostavno mozak odrađuje svoje, štiti te od tih situacija. Jednostavno ne znam više koji je dan pa se manje bediram'', kaže Ivan. 

Dane karantene frontmen Vatre provodi u krugu obitelji, a vrijeme krati pišući stihove nekih budućih pjesama.

''Zadao sam si nekakav raspored unutar ove izolacije, ujutro doručak, kavica s obitelji i klincima, poslijepodne malo opuštanje i predvečer počinjem raditi, mali pokretni studio, laptop, kartica, tražim nekakve teme i pišem pjesme'', priča. 

Nadoknađuje i svo ono vrijeme koje zbog posla nije provodio sa suprugom i djecom, ali ipak jedva čeka prvi koncert nakon što sve ovo bude iza nas.

'' Ma već imam kompletan scenarij tog koncerta u glavi i jedva čekam popeti se na tu pozornicu. Od svoje demo faze nismo imali ovoliku rupu između koncerata, tako da će sigurno biti veliko zadovoljstvo, ne mogu dočekati. Sad se ježim pri pomisli na taj koncert'', kaže Ivan. 

A od svih koncerta koje je morao otkazati, najteže mu je pao jedan koji je godinama priželjkivao.

''Najviše mi je žao koncerta u Bogaloo, 4.4. se trebao dogoditi. Već 4 godine nas organizatori pokušavaju dovesti u taj divan klub, međutim uvijek smo imali nešto, ove godine se konačno dogovorimo i desi se ovo što se desi'', otkriva. 

Bez obzira na sve što se dešava iz svega ovog, smatra Dečak treba izvući ono najbolje.

''Možemo mi kao ljudi bez puno toga, ali pitanje je da li je to kvalitetan život. Pokušajte si svaki dan u svoj raspored ubaciti ili malo sporta ili malo glazbe ili pogledajte neke serije koje ste propustili. Naravno i normalno je i posvađati se sa svojim partnerom, ne morate sad glumiti da ste fenomenalno zaljubljeni zauvijek, tako da probajmo živjeti taj normalan život u ovim nenormalnim uvjetima'', savjetuje. 

Voditi normalan život u ovim nenormalnim uvjetima -to je za sve nas posljednjih tjedana pravi poduhvat. Ponovno ćemo ići na koncerte omiljenih glazbenika i sva ostala događanja, ali samo ako poslušamo ovaj Dečakov savjet:

''Ostanimo doma tako ćete sačuvati sebe, svoje bližnje, stanare vaše zgrade ili stanare vaše zajednice, trebate ovo izdržati, svi zajedno trebamo ovo izdržati kako bi uskoro svi zajedno uživali u životu'', kaže. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Carmen Electra (Foto: Profimedia) Carmen Electra (Foto: IMDB) +0 Carmen Electra (Foto: Profimedia) Zanimljivosti I dalje je jedna od najseksi žena na svijetu, a među zvijezde ju je vinulo jedno važno poznanstvo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene