Želi pomoći

Jasmin Stavros: 'Nažalost ja cijeli život taj križ nosim'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Osobe sa sindromom Down pokazali su koliko im je potrebno društvo i što znači pripadnost zajednici u kojoj žive.

Na zagrebačkom je Zrinjevcu u nedjelju bilo jako veselo. Obilježavao se dan osoba sa sindromom Down, a tom su prigodom za njih zapjevale zvijezde poput Jasmina Stavrosa, Nede Ukraden, Gazda, Mejaša i mnogih drugih. Svi su oni na pozornici imali i poseban prateći bend.

Pogledaj i ovo Lepa Brena Poslije kiše dolazi sunce! Brena, Maja i Stavros iskreno o najtežim danima u životu: ''Ja sam dotaknuo dno života!''

Grdoviću je novu pjesmu napisala kćer – snimili i duet!

'Oni su puni ljubavi, puni razumijevanja, jednostavno ono srce ti je puno. Toliki gušt, ja bi svaki dan ovo radia', rekao je Petar Dragojević. 'Djeca koja imaju ovaj sindrom, ja sam imala priliku upoznati par njih, su jako muzikalna djeca. Jako vole pjesmu i strašno pamte i tekst i izvođača i znam da su mi često majke na mojim koncertima dovodile djecu koja znaju tekstove pjesama', dodala je Neda Ukraden.

Osobe sa sindromom Down pokazali su koliko im je potrebno društvo i što znači pripadnost zajednici u kojoj žive. Upravo su oni bili zaslužna za dobru atmosferu u kojoj su sudjelovali svi posjetitelji koncerta.

Jasmin Stavros i sam nosi svoj križ

'Drago mi je da mogu pomoć toj djeci na neki način. Morate shvatit da čovjek koji ima bolesnu obitelj drugačije to shvaća nego netko tko nema. Nažalost ja cijeli život taj križ nosim, tako da razumijem roditelje te djece, razumijem tu djecu i zato svim srcem sam želio stvarno da dođem', rekao je Jasmin Stavros.

Udruga za sindrom Down Zagreb ovim je koncertom označila početak svoje aktivnosti za sljedeću godinu, a njihov je cilj podizanje svijesti o potrebama osoba sa sindromom Down, uključivanja u sustav obrazovanja i zapošljavanja i prikupljanja donacija koje će omogućiti terapeutske aktivnosti s djecom.

Prilog u cijelosti pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene