Kraj Lare

'Sa dobrim i sa lošim danima - ne bi ništa mijenjala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Večeras se opraštamo od Larinog izbora, dramske serije koja je osvojila regiju. PREMIJERNO pogledajte što vas čeka u zadnjem nastavku!

Kako to i inače biva, svaka dramska serija na kraju ipak dobije sretan epilog. Lara i Jakov ponovno pronalaze svoju šansu za sreću.

Pogledaj i ovo showbuzz Sretna majka Doris Pinčić šest tjedana nakon poroda vratila se na posao

'Baš kako je Lara rekla Jakovu na kraju, pa tako i ja mislim, sa dobrim i sa lošim danima ne bi ništa mijenjala', rekla je Doris Pinčić o 'Larinom izboru'. I Dinko i Lejla na sretan način, vjenčanjem, dokazuju da se za pravu ljubav treba itekako boriti.

'Ovo nam je nažalost drugo vjenčanje, i prvo je bilo ljubav do kraja života, ali s obzirom da su u seriji imali jedan dug put, i da su se u nekom trenutku i rastali. Ovaj drugi prsten mi je puno vredniji jer ipak govori da je ljubav do kraja života', naglašava Jana Milić.

>> Veliko finale serije koju su pratili milijuni!

Tako poruka serije, slažu se glumci, kaže da u svemu što u životu želite ili sanjate, treba biti ustrajan i prihvatiti svoju žrtvu. Dok su snimali posljednje scene kako bi gledatelji uživali u ovom bajkovitom vjenčanju, glumci su uživali u druženju, jer nakon tri godne rada na seriji, oni su se, priznaju - i više nego zbližili.

Iza njih je sad prva i druga sezona jedne od najpopularnijih domaćih serija te filmska uspješnica koja je pokorila kino blagajne. Ova napeta i emocijama ispunjena serija danas doživljava svoju posljednju epizodu. Ne propustite je pogledati u 22 sata i 15 minuta na programu Nove TV!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene