"Ne diraj mi mamu" nova je humoristična serija koja je već nasmijala gledatelje Nove TV. Uz Renea Bitorajca i Branka Đurića, koji igraju glavne likove, u seriji glumi i poznati bosansko-hercegovački glumac Dragan Marinković "Maca". U razgovoru s ekipom IN Magazina Maca nam je otkrio kako nije slučajnost što se njegov lik zove Dževad Bukva jer svi veliki tajni agenti imaju inicijale DŽ. B.

Galerija


Nova humoristična serija „Ne diraj mi mamu" već je osvojila srca gledatelja Nove TV. Uz Renea i Đuru, koji u seriji glume osebujne odvjetnike, jedan od likova je i privatni istražitelj Bukva. Dževad Bukva.

Vezani članci Set humoristične serije Ne diraj mi mamu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Smijeh je lijek: Zgode i nezgode dvojice odvjetnika koje naprosto morate pogledati Anđelka Prpić (Foto: Instagram) Iznenadit ćete se kad vidite kako je Anđelka Prpić izgledala na dan vjenčanja: "Nije kostim za Noć vještica"


"Nije slučajnost da tri svjetska istražitelja imaju inicijale kao Bukva - Jason Bourne, Jack Bauer i James Bond", objašnjava nam Dragan.

Simpatični bosanskohercegovački glumac odlično se snašao u ulozi tajnog agenta, kako se najradije predstavlja. Njegov bi lik, naime, za sitan novac prevario i vlastitu majku.

"Aposlutno kao i sve u životu oslikava tu jednu presjek sadašnjeg društva, sve je na prevaru sve je na maglu, jednog dana dođe sve to na naplatu i to s kamatama i onda te ošišaju ko papka". 

Maca, kako Dragana Marinkovića od milja zovu, glavni je zabavljač ekipe na setu. Najglasniji je, ali i najsmješniji.

"Vidim da publika dobro reagira na Macu, mislim ekipa, mada ja uživam sa svima u kadru i svi se smijemo u kadru pa ga nekada i prekidamo zbog toga, no ipak ozbiljno radimo", objasnila je Anđelka Prpić.

Anđelka u seriji glumi tajnicu u odvjetničkom uredu Ćorović i Sljepčević, kojoj se vrlo neuspješno, ali napadno udvara Bukva.

"Čovjek je emotivac, on voli Dunju, ja isto volim emocije, to je nešto najljepše u životu", objašnjava Dragan.

"Najbolji od svih je naš divni redatelj koji mi upravo suflira da to kažem, pa rekla sam evo i svi mi vjeruju", sa smješkom dodaje Anđelka.

Naime, režiju potpisuje Elmir Jukić koji je zajedno sa scenaristom Feđom Isovićem bio dio ekipe i hit serije „Lud Zbunjen Normalan".

„Ne diraj mi mamu" ne propustite gledati na Novoj TV.

Cijeli razgovor pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Opet pronašao sreću: Legendarni nogometaš zaručio se tri godine nakon tragičnog gubitka supruge

Osvećuje joj se? Najplaćenija glumica uvjerena je da joj bivši želi uništiti sretan brak