Završio je sajam kobasica, a obožavatelji mesnih delicija osim degustiranja finih klasičnih proizvoda, mogli su okusiti i novu vrstu - špek kobasicu!


Nedavno je u srcu Istre održan sajam kobasica, a ekipa InMagazina skupa s posjetiteljima i ljubiteljima mesnih delicija bila je na itekakvim mukama. Na sve strane moglo se uživati u omiljenom mesnom proizvodu svih vrsta, veličina, duljina, oblika, okusa i boja, a predstavljena je i nova vrsta - špek kobasica.

Vezani članci Zsa Zsa objavila spot za Dubine - 2 Zsa Zsa ostvarila san i snimila obradu duhovne pjesme "Dubine": "Mislim da nam to svima sad treba" Žirijev kviz o Supertalentu - 7 U tijeku prijave za osmu sezonu: Provjerili smo sjeća li se žiri Supertalenta natjecatelja, evo jesu li položili ispit

Posjetitelji su kušali sve kobasice, a savjetuju kako su 'istarske malo lakše za bijelo vino, a slavonske za crno, teže', te da što je svinja sretnija, to je meso bolje. 'Ona se nalazi u prirodnom okruženju, uzima sve iz prirode, ono što joj se nudi', a što se još saznalo, provjerite u prilogu InMagazina.