Nema ljepšeg zvuka legendarnoj pjevačici Nedi Ukraden od omiljenog trija glasova unučica inače blizanki Nede i Aleksandre te unuka Dušana.


Nakon što je sa 66 godina samouvjereno pozirala u kupaćem kostimu, dokazala je kako je taj naziv itekako opravdan. Nakon nastupa u Rumunjskoj požurila je u Crnu Goru kako bi u društvu kćeri i unuka proslavila rođendan.

Neda Ukraden (Foto: Instagram)

Svjećice na torti u čast 66. rođendana Neda je ugasila u obiteljskoj kući u Lepetanima u Crnoj Gori.

'Drage moje dame. Nemojte dozvoliti da vas netko uvjeri u to da ste stare. Nemojte dozvoliti da vam netko kaže da je mladost do 50-te. Slušajte svoju Nedu. Tek najbolje vam ide nakon toga. Ja se sada bolje osjećam nego kad sam imala 33 godine', poručila je Neda koja za sebe kaže da je bez silikona i sto posto 'organic'.

Promatrajući Nedine fotografije u kupaćem kostimu teško je zamisliti da je atraktivna pjevačica već odavno u sedmom desetljeću. Kao tajnu uspjeha ističe očuvanje zdravog duha u zdravom tijelu.

Neda Ukraden (Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL)

'Zašto je sramota reći da sam ja sretna baka. I dalje se osjećam vrlo seksi, vrlo poželjno i imam puno udvarača', kaže Neda.

Osim dobrim izgledom Neda osvaja i glasom.  Pjesmom već četrdeset godina uveseljava brojne obožavatelje. No, unatoč brojnim nagradama najvećim uspjehom ne smatra glazbena ostvarenja.

Tu je sada troje unučića koji su joj priskrbili titulu najseksi bake. Uz ovakav stas, uostalom razloga za komplekse zbog titule bake uistinu nema. 'I dalje se osjećam jako sexy i vrlo poželjna jer imam jako puno udvarača', pohvalila se Neda.

Neda Ukraden (FOTO: Robert Anic/PIXSELL)

Brak jedan dan ne isključuje, no kandidata za super ženu kakva Neda uistinu jest nije lako pronaći. 'Volim kuhati, sport.. pa ako ima netko takav molim da se javi Novoj TV', poručila je Neda. Može, mi ćemo proslijediti. Procijeniti i proslijediti.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.