Kuhati naučio od mame

Gurmanske trikove naučio je od svoje majke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na programu Nove TV očekuje vas Celebrity Masterchef. Za razliku od dosadašnjih sezona, za titulu majstora kuhinje ovog će se puta boriti 16 dobro vam poznatih lica.

U Masterchef kuhinji opet se nešto dobro kuha. Uskoro kreće treća sezona najpopularnijeg kulinarskog showa u Hrvatskoj, no ovog puta u nešto drugačijem izdanju. Pregače će oko struka zavezati poznata lica domaće javne scene. Zbog strasti prema kuhanju, nakratko će napustiti kazališne daske, svjetla pozornice, i mikrofone. Novu kulinarsku avanturu otvaramo zanimljivim obratom.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

Dvoje kandidata koji će se boriti za titulu najboljeg kuhara su glumac Igor Mešin i glazbenica Ivana Husar Mlinac.
Dok je protekle sezone Igor Mešin bio u ulozi voditelja, sad će se naći s druge stane štednjaka.

'I to mi teško pada, bilo mi je ljepše kao voditelju, puno manje stresa, ležernije', priznao je Igor.

Igor je prije svega poznati glumac koji je tijekom karijere na daskama koje život znače, zaplivao i redateljskim vodama. Paralelno s tim profilirao se i kao odličan voditelj. No u Masterchef kuhinji ovog puta ostat ćemo bez njegovih britkih komentara. Ipak Mešin je naoštrio nešto drugo - i krenuo u borbu za pobjedu:
'Nemam neko omiljeno jelo, kuham sve i svašta, što mi padne pod ruku, odnosno pod nož'

Svoje prve kulinarske korake napravio je tijekom studija, jer se kaže morao osamostaliti. Gurmanske trikove naučio je od svoje majke koja je svoju ljubav prema kuhanju prenijela na sina.

Jedna od njegovih protivnica je Ivana Husar Mlinac. Bivša Divasica, jedna od najboljih hrvatskih vokala i profesorica pjevanja, u Masterchefu će mikrofon zamjeniti, za početak, pjenjačom. Kuhanje kaže vrlo ozbiljno doživljava.

'Zato što je kuhanje moja kompenzacija za glazbu. kad nisam u glazbi kreativna, onda sam uglavnom u kuhinji kreativna', rekla je Ivana.

Kuhanje i pjevanje Ivana često spaja, a mi smo sigurni kako na odmet neće biti ako i u showu zapjeva-
'Slušam glazbu u kuhinji, i pjevam, da stalno pjevam, tako da to možda nije toliko vezano za kuhanje koliko jednostavno kada nešto radim si jednostavno pjevušim', priznala je.

Prilog u cijelosti pogledajte u InMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene