Rene Bitorajac i Branko Đurić glume odvjetnike partnere koje osim poslovnog veže i obiteljski odnos

Galerija


Rene Bitorajac i Branko Đurić glume odvjetnike partnere, koje osim poslovnog, veže i obiteljski odnos.

Vezani članci Serija Kud puklo da puklo Kviz: Koliko dobro poznajete likove omiljene serije "Kud puklo da puklo"? Set humoristične serije Ne diraj mi mamu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Smijeh je lijek: Zgode i nezgode dvojice odvjetnika koje naprosto morate pogledati

Večeras na Novoj TV ne propustite pogledati novu humorističnu seriju "Ne diraj mi mamu".

Rene Bitorajac i Branko Đurić glume odvjetnike partnere, koje osim poslovnog, veže i obiteljski odnos. U seriji glumi i Emir Hadžihafizbegović kojem je ovo prva zajednička uloga s Đurom nakon čak trideset godina.

Ako uživate gledajući kultnu humorističnu seriju "Lud, zbunjen, normalan", onda večeras nikako ne smijete propustiti pogledati prvu epizodu nove serije "Ne diraj mi mamu". Nju je osmislio i napisao Feđa Isović, isti autor koji je stvorio slavnu obitelj Fazlinović. U glavnim su ulogama već dobro uigrani glumački tandem - Branko Đurić i Rene Bitorajac koji zajedno dijele odvjetnički ured, ali i obiteljske obveze.

Na setu serije
Rene Bitorajac i Branko Đurić zvijezde su nove humoristične serije Nove TV Foto: DNEVNIK.hr

"Moj lik je porijeklom iz Hrvatske doselio u BiH zbog supruge koja je nesretnim slučajem otišla. Živi u stanu s punicom, a partner mu je od punice sin", otkriva Rene Bitorajac, dok Branko dodaje. "Svi smo mi pomalo poštenjaci i pomalo prevaranti. kod nekoga prevlada jedno, a kod nekoga drugo."

Zlatko Sljepčević i Budimir Čorović katkad su jako dobri, katkad loši. Budimir pak, osim sa svojim partnerom, muku muči i s punicom, a za lik Bude, Rene kaže kako mu možda ipak malo nalikuje. "Imamo nešto zajedničko - obojica smo ćelavi. Kažu nam da dosta sličimo, ali ne bi se bavio prljavim odvjetničkim poslovima."

Đuro i Rene znaju se više od dvadeset godina. Zajedno su osvojili Oskar za najbolji bosanski film "Ničija zemlja", a odnedavno su i vlasnici zagrebačkog kazališta. Đuro, pak, uz to što glumi, režira i producira.

"Đuro je moj veliki prijatelj. On je tri godine nakon mene upisao akademiju, sjajan je čovjek, showman i beskrajno je šarmantan", hvali svog kolegu legendarni glumac Emir Hadžihafizbegović koji je samo riječi hvale imao i za Renea.

Na setu serije
Emir Hadžihafizbegović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

"Rene je brodvjeski profesionalac, čovjek koji dolazi na set s naučenim tekstom koji zna improvizirati", otkrio je Emir, a Rene mu se zahvalio od srca na takvom komplimentu.

I dok Rene u ulozi odvjetnika Budimira Čorovića nosi naočale, aktovku i kravatu, Emir utjelovljuje tajkuna Ivana Galijatovića. "Red licemjerstva pa manjak etike, onda čaršija na sve 4 strane, hedonizam do vrha, Porschei, jahte, ali sve to se malo zaljula", otkriva Emir koji zaključuje: "Imamo ponovno hit seriju!"

Ne propustite pogledati prvu epizodu ove smiješne komedije večeras u 22.30 na Novoj TV!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.