Najveće iznenađenje na otvorenju nove izložbe Saše Šekoranje bilo je prvo javno pojavljivanje Tereze Kesovije, nakon što ju je Torcida izviždala na Poljudu.


Pred brojnim fotografima i kamerama, koje rijetko u tolikom broju viđamo na izložbama, nasmiještena Tereza Kesovija spremno je pozirala s dugogodišnjim prijateljem Jurom Gašparcem.

Vezani članci Tereza Kesovija - 2 Tereza Kesovija otkrila što joj je nekoć rekla princeza Grace Kelly kad je predstavljala Kneževinu Monaco! Slika nije dostupna Sjajno joj stoji romantika: Rozga 'minicama' rekla zbogom, i nije pogriješila!

Možemo o svemu razgovarati, samo ne želim o onome što se dogodilo na Poljudu, odmah nas je obavijestila naša glazbena diva. Otkrila je tek da ju je smrt dobrog prijatelja Vinka Coce teško pogodila.

'Vinko je bio i ostao netko koga ću nježno voljeti, onako kako je on volio svoju publiku', rekla je Tereza.

>> VIDEO Izviždali pjevačicu na Poljudu i vikali joj: 'Prodana dušo!'

Tereza je uhvatila trenutak da uživa u Sašinim instalacijama, inspiriranim njegovom, možemo slobodno reći, kultnom cvjećarnicom. Saša je otišao tako daleko da je čak sagradio prostorije u veličini svoje cvjećarnice kako bi publici što potpunije prenio atmosferu svojih izloga.

Izložbu 'Višeglasja' u Muzeju za umjetnost i obrt možete posjetiti do 26. siječnja sljedeće godine. Mi je toplo preporučujemo uz, naravno, čestitke autoru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook