U Zagrebu je sinoć održan izbor za najbolje domaće modele, i to u kategorijama ženskog i muškog modela te fotomodela godine. Nove ljepotice i ljepotane sada očekuju brojni modni izazovi, a naravno da ni ovaj izbor nije prošao bez vrućih zakulisnih priča.


Ovo su nova lica koja će se uskoro smiješiti s plakata, reklama i modnih fotografija. U kategoriji ženskog Modela godine pobjedu je odnijela Bračanka Ivana Ščepanović. 'Prvo i osnovno, studiram matematiku. Bavim se inače manekenstvom, obožavam modne piste, snimanja, sve vezano uz to. Hobi su mi ples, klizanje, kuhat obožavam', rekla je Ivana.

Brazilski top model Pedro Soltz novo je zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo

Vezani članci Zbor Supertalent, Martina Tomčić plače (Foto: Screenshot Nova TV) Martina Tomčić o imidžu najstrože članice žirija: ''Nikad se nisam išla protiv toga boriti...'' Team Babe (Foto: IN Magazin) Bilmanov zlatni gumb iznenadio sve prisutne: "A nek vam bude, dođite vi nama opet!"

Dame su uživale u odmjeravanju muškaraca pri izboru za najboljeg muškog modela godine. Pobjedniku dvadesetogdišnjem Emilu Pavliću od pobjede, ipak su draže simpatije s kandidatkinjama u zakulisju izbora.

U kategoriji fotomodel godine pobijedila je Ivana Dumančić. Trenira atletiku i obožava tjelovježbu. Pogledjate i cijeli prilog u inMagazinu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook