Model godine

Ovo su nova domaća lica koja će se uskoro smiješiti s reklama!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U Zagrebu je sinoć održan izbor za najbolje domaće modele, i to u kategorijama ženskog i muškog modela te fotomodela godine. Nove ljepotice i ljepotane sada očekuju brojni modni izazovi, a naravno da ni ovaj izbor nije prošao bez vrućih zakulisnih priča.

Ovo su nova lica koja će se uskoro smiješiti s plakata, reklama i modnih fotografija. U kategoriji ženskog Modela godine pobjedu je odnijela Bračanka Ivana Ščepanović. 'Prvo i osnovno, studiram matematiku. Bavim se inače manekenstvom, obožavam modne piste, snimanja, sve vezano uz to. Hobi su mi ples, klizanje, kuhat obožavam', rekla je Ivana.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Brazilski top model Pedro Soltz novo je zaštitno lice hrvatskog modnog branda Galileo

Dame su uživale u odmjeravanju muškaraca pri izboru za najboljeg muškog modela godine. Pobjedniku dvadesetogdišnjem Emilu Pavliću od pobjede, ipak su draže simpatije s kandidatkinjama u zakulisju izbora.

U kategoriji fotomodel godine pobijedila je Ivana Dumančić. Trenira atletiku i obožava tjelovježbu. Pogledjate i cijeli prilog u inMagazinu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene