kuharska zvijezda

Luksuz na tanjuru za istančane ukuse: Mladi Hrvat osvojio Crnu Goru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjerujemo da bi se naš sljedeći sugovornik zasigurno svidio žiriju MasterChefa jer uz to što su ukusna, njegova jela izgledaju poput malih umjetničkih djela.

On je Željko Knezović, ima 29 godina i već je na čelu kuhinje luksuznog hotela Regent u crnogorskom Tivtu. U otvorenom razgovoru s mladim chefom doznali smo otkud ljubav prema gastronomiji, zašto je dobio posao u tom luksuznom hotelu, te zašto kod kuće ne voli kuhati.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Bit će veselo Znamo gdje Jelena i Momčilo putuju za blagdane: Cijela obitelj avionom ide u…

Edin Džeko i Amra Silajdžić se udomaćili: Nogometaš kupio vilu u Dubrovniku

Nakon što je diplomirao, nekoliko je godina radio na hrvatskoj obali kao kuhar. A onda se Željko prije 6 godina zaputio u Nomu u Kopenhagenu, koji je u to vrijeme bio jedan od najboljih restorana na svijetu.

Upravo to znanje i još mnogo više ujedinio je u meniju luksuznog hotela Regent te jedinstvenom gurme korneru, gdje gosti imaju priliku kušati jela iz cijelog svijeta. Željkova jela, uz to što se tope u ustima, izgledaju poput savršenih fotografija. Iako mu je tek 29 godina, odgovoran je za 31 kuhara, kojima je šef.

'Volim disciplinu, u kuhinji je jedno stanje. Ono što tražim je maksimum koji i ja dajem. Želim im prenijeti sve ono što ja znam jer sve su ovo kandidati koji će crnogorsku scenu razvijat dalje', ističe ovaj samozatajni kuhar, koji pokušava približiti gastronomiju umjetnosti. Vjerujemo da bi njegova jela poželio okusiti i naš strogi Mastechef žiri! Pogledajte kako je bilo u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene