Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mustafa Nadarević u svojoj je bogatoj filmskoj i kazališnoj karijeri osvojio pregršt nagrada, uključujući čak tri Zlatne arene za najboljeg glumca.


Ovih je dana dobio još jednu koja nosi ime njegova velikog prijatelja  -  nagradu 'Fabijan Šovagović'. Mustafa Nadarević se u intervjuu za inMagazin prisjetio druženja sa Šovom, zašto su ga prijatelji u mladosti zadirkivali, te kako je završio u ulozi Crvenkapice.

Legenda serije 'Lud, zbunjen, normalan' slavi 70. rođendan!

Vezani članci Razgovor s Mustafom Nadarevićem (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Legendarni Izet nekad je bio izbacivač na plesnjacima, uozbiljio se tek s 36: ''Sram me tog razdoblja'' Slika nije dostupna "Kupio me kad je rekao da mu je ovo posljednje"

Osim toga, živio je u Rijeci, Zagrebu, Bosanskom Novom, a posljednjih 20 godina je na relaciji Ljubljana - Zagreb. Ipak, Zagreb mu je najdraži.

'Grad u kojem znam svaki ugao i svaku promjenu na svakom uglu. Zagreb je moja ljubav i znam o Zagrebu puno, ja sam o Zagrebu živio kada su još bili auti sa onim žmigavcima koji su izlazili van, konjske zaprege, drekec je bio po ulicama ali to se svaki dan čistilo. I od drva, ugljena, i zato se zvao beli Zagreb grad', sjeća se Mustafa.

I danas je pravi fakin. Više mu se sviđa kada ga zovu nadimcima nego punim imenom. 'Mama me zvala Ljiljo, jer mi nije htjela dat to ime. To mi je dala bakica. Imam puno nadimaka ni sam ne znam kako se zovem, ali moram priznat da mi je strano Mustafa, to mi je službeno, kao šef stanice u nekom malom gradu', kaže poznati glumac koji ima radno ljeto jer uči tekstove za novu 9. sezonu popularne serije 'Lud, zbunjen, normalan'.

Pogledajte cijeli intervju u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook