Plasitka je IN

Ni legendarni Ćiro Blažević nije odolio estetskoj kirurgiji

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sve je više svjetski poznatih glumaca koji krase listu loših estetskih zahvata. Posljednji u nizu je Tom Cruise, koji je, tražeći eliksir mladosti, jednostavno pretjerao.

Tom Cruise je uvijek bio jedan od onih muškaraca za koje se moglo reći - što stariji to bolji, sve donedavno, kada se na crvenom tepihu pojavio kao da ga je napao roj pčela i pridružio se listi loših estetskih zahvata.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Premijere i crveni tepisi mjesta su gdje se mora zablistati, ali objektivima se upravo tamo ništa ne može sakriti. Premda ih je izgled kolege glumca iznenadio, ako je dobro plaćena uloga u pitanju, i naši bi glumci dobro razmislili.

Muški estetski zahvati više nisu tabu tema, mnogi poznati frajeri su se operirali i pred našim kamerama, pa čak i Matej Citanović, koji se svrstao među 5 najzgodnijih na svijetu.

A trend produljenja mladosti je prešao i na one koji su zagazili u 80-to desetljeće.

'Ako je kamera tako oštra onda će vidjeti da imam neku paljevinu što me je dermatologica spalila da mi je ten malo manje izšaran koliko god sam protivnik umjetnih ljepota ipak sam si dao za pravo da ovo banalno napravim', rekao je Ćiro Blažević.

Što poznate face misle o estetskoj kirurgiji pogledajte u prilogu IN magazina



 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene