Velika ljepotica

IVA LEKO OBARA S NOGU Snimala za prijateljicu i rasturila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iva Leko jedna je od najljepših Hrvatica. Ovog puta snimala je za prijateljicu Moniku Sablić, koja je izbacila zimsku kolekciju nazvanu Lolita.

Splitska je dizajnerica Monika Sablić nakon uspješne kolekcije "La vita e bella", javnosti predstavila novu zimsku kolekciju "Lolita". Zadržala je romantične note s dozom seksipila, a za zaštitno lice odlučila se na sigurno te je opet odabrala prelijepu Ivu Leko.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Za ulogu predivne Lolite, Monika nije dvojila, već se odlučila za provjeren recept te ponovno ostvarila suradnju s dugogodišnjom prijateljicom Ivom Leko.

"Predložila je meni da dođem i da napravimo opet sve isto sa istom ekipom, ja sam rekla da može i našli prvi slobodni vikend i brže bolje došla i nadam se da će rezultat biti još bolji", rekla je Iva o suradnji.

Što su još otkrile ove lijepe dame i prijateljice, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene