Iva Leko jedna je od najljepših Hrvatica. Ovog puta snimala je za prijateljicu Moniku Sablić, koja je izbacila zimsku kolekciju nazvanu Lolita.


Splitska je dizajnerica Monika Sablić nakon uspješne kolekcije "La vita e bella", javnosti predstavila novu zimsku kolekciju "Lolita". Zadržala je romantične note s dozom seksipila, a za zaštitno lice odlučila se na sigurno te je opet odabrala prelijepu Ivu Leko.

Vezani članci Siniša Vuco Vuco je mršaviji 40 kilograma, a sad predstavlja i nastavak legendarnog hita "Volim piti i ljubiti", poslušajte! Marina Tomašević Novi Farmeri zavladali i unijeli nemir među ostale kandidate, sve se promijenilo: ˝Imam osjećaj nelagode''

Za ulogu predivne Lolite, Monika nije dvojila, već se odlučila za provjeren recept te ponovno ostvarila suradnju s dugogodišnjom prijateljicom Ivom Leko.

"Predložila je meni da dođem i da napravimo opet sve isto sa istom ekipom, ja sam rekla da može i našli prvi slobodni vikend i brže bolje došla i nadam se da će rezultat biti još bolji", rekla je Iva o suradnji.

Što su još otkrile ove lijepe dame i prijateljice, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.