Teško se ne smijati

Jeste li već vidjeli ekskluzivne ispovijesti junaka hit-serije? Ozbiljne scene nekima su pravi izazov

Slavko Sobin - 3 Slavko Sobin - 3 In Magazin 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin - 1 Slavko Sobin - 3 Momčilo Otašević - 4 Momčilo Otašević - 5 Momčilo Otašević - 3 Momčilo Otašević - 2 +0 Momčilo Otašević - 1 Galerija

Junaci serije ''Drugo ime ljubavi'' imaju za podijeliti neka ramišljanja, a njihove ekskluzivne ispovijesti ovih dana možete pogledati na društvenim mrežama.

Mnogo je neodgovorenih pitanja pred Sašom u seriji "Drugo ime ljubavi". A o čemu razmišlja, podijelio je u ispovijesti koju ovih dana možete vidjeti na društvenim mrežama. Ovako ozbiljne scene bile su pravi izazov za glumce.

Pogledaj i ovo Vlasta Ramljak, Elizabeta Brodić, Ecija Ojdanić (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL ''Drugo ime ljubavi'' Predstavljena nova serija Nove TV, evo što poručuje zvjezdana ekipa koju ćemo uskoro gledati!

"Neobično je jer se mora gledati u kameru. Sad je to ono prva stvar, ajde nije prva ali u top tri je, nemojte gledati u kameru. Meni je uvijek draže igrati s partnerom, gotovo uvijek, ja tekst ne učim ni za predstavu, ni za seriju, ni za film, ja tekst zapamtim tako što igram s partnerom. Prođem to 20 puta ili 10 ili 2 i znam", objasnio nam je Momčilo Otašević koji glumi Sašu Krpana.

No nije Saša, naravno, jedini koja ima svoje dvojbe.

"Bilo je zanimljivo snimati te ispovijedi jer smo ih snimali jednom kamerom, gledaš samo u tu kameru, nema onih partnera kolega koje znamo predobro i sve se više smijemo na setu privatno", izjavio je Slavko Sobin, poznatiji i kao Igor.

Biti ovako ozbiljan katkad je poprilično zahtjevan posao.

"Dobro se svi slažemo i neki se predobro i preintimno poznajemo i znamo svaki treptaj. Meni Ecija Ojdanić zna da ću se ja nasmijat prije nego se ja nasmijem, krene se smijat i kaže ti si prvi počeo. Ja kažem nisam se uopće nasmijao, a ona kaže, je krenula ti je tu obrva", otkrio nam je Slavko.

A upravo je Momo taj koji kolegama zna pripremiti spačke.

"Kako stalno sad nešto snimamo u autu zajedno, onda ja moram kao bijesno uć u auto, spustio mi je sic skroz, skroz, skroz, dolje, a neki ogroman auto ima. Tako da s visine ulazim u nešto nisko i onako upadnem i znam da me snima i znam da se ne smijem nasmijat", ispričao nam je Slavko.

U novim napetim nastavcima domaće hit-serije pogledajte kako će Saša u Zagrebu nastaviti tragati za svojom suprugom. Ali i kakve će se tajne početi razotkrivati. A što će se sve događati s našim omiljenim likovima, pratite u seriji "Drugo ime ljubavi" od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV.

Dok ispovijesti drugih likova pratite na društvenim mrežama serije.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković (Foto: Instagram) Iva Jerković (Foto: Instagram) +0 Iva Jerković (Foto: Instagram) Celebrity Iva Jerković objavila prvu fotku nakon poroda pa ju obasuli komplimentima: "Kao djevojčica si"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene