Bucke su in

Njima kile nisu problem - Ove bucke dobro su ih unovčile!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Opći trend u svijetu trenutačno je veličanje plus size ljepote ili, ukratko, bucke su hit.

Kako svijet trese plus size groznica posjetili smo naše poznate dizajnere i zatražili savjet koje bi njihove modele preporučili buckama. I ugodno smo se iznenadili. Naime, dosadne tamne tonove koje skrivaju obline tvrde - treba bez kompleksa zamijeniti svijetlima.

Pogledaj i ovo Robbie Williams - 2 Iskrena ispovijest Robbie Williams otvoreno o detaljima iz privatnog života, demonima, ovisnosti i vlastitoj djeci

Ashley Graham je manekenka bujnih oblina - 'Nekima sam predebela'

Znači dizajnersku odjeću mogu nositi svi. No, modna struka buckama nije otvorila vrata preko noći. Za pravu revoluciju Plus size ljepote zaslužna je pjevačica Meghan Trainor sa svojim novim hitom It's all about that bass.

'Napisala sam tri minute dugačku pjesmu o tome kako treba voljeti sam sebe, kako se treba zabaviti i plesati.' A, da su djevojke to i odlučile dokazuje i činjenica da svijet plus size manekenki već ima svoje zvijezde. Najpoznatija je Hayley Hasselhoff, kći poznatog tate Mitcha. I dok je tata poznat po mišićima svoju najznačajniju ulogu odglumio većinom u sitnom kupaćem kostimu, njegova kćerka ponosna je na konfekcijsku veličinu 44. Dijeta joj nije ni na kraj pameti. Štoviše višak je dobro unovčila.

Kod plus size modela razlikujemo kruška i jabuka tip. One građe u obliku jabuke skupljaju masno tkivo u predjelu trbuha, dok kruškasta građa ima jače bokove.

Za dame je uvijek preporuka odabrati geometrijske, asimetrične krojeve u kojima će se osjećati ugodno. Uz kroj važno je pripaziti i na to da modeli nemaju čvrste obrube kako bi izbjegli takozvani muffin efekt - odnosno prelijevanje viška kilograma.

Više o ovom trendu saznajte u inMagazinu.

 

The thing that are taped behind the scenes | #yesterdayevening

A photo posted by Hayley Hasselhoff (@hhasselhoff) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene