stil naših zastupnica

Hrvatski sabor na drugačiji način - ima li mjesta za pogreške?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ima li mjesta za modne trendove u saborskim klupama i kako se odijevaju hrvatske zastupnice?

U novom sazivu sabora sjede 23 saborske zastupnice. Neke od njih ističu se figurom, ali i stilom pa privlače pozornost javnosti.

Pogledaj i ovo Josipa Rimac rodila je mlada Josipa Rimac ima kćer iz prvog braka, a kum joj je poznati Hrvat s kojim je njezina mama surađivala u slavnim danima

Zastupnica koja svakako upada u oči je zgodna Josipa Rimac koja baš kao i zastupnica Margareta Mađerić voli nositi dizajnerske torbe. No, tu treba biti pažljiv i imati mjeru jer teško je znati što je gore - nositi lažnjak čime kršite Zakon o industrijskom dizajnu ili skupe

Naši modni stručnjaci slažu se u jednom - odijevanje političarki nikako ne treba biti dosadno, a preporuka je da se obrate domaćim dizajnerima.

U tom slučaju treba pohvaliti već spomenutu Josipu Rimac jer često nosi kreacije omiljene dizajnerice hrvatskih političarki, Aleksandre Dojčinović. Ona je odabir i Milanke Opačić.

Upravo u Aleksandrinoj haljini Milanka Opačić bila je jedna od najbolje odjevenih političarki u izbornoj noći 2015. Dok za neformalne prigode bira i odjeću iz povoljnih high street trgovina i pri tomu izgleda lijepo i u trendu.

Martina Skoko ističe kako su odjevne kombinacije Margarite Mađerić većinom uspješne. Dobro joj pristaje plava boja koju često nosi. No trebala bi odbaciti velike naušnice.

No, nismo zaboravili ni muškarce. Kako se oni snalaze u svijetu mode pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene