Dodjela glazbene nagrade Porin i ove je godine donijela brojne modne katastrofe i trijumfe. Stručnjaci vam otkrivaju tko je svojim odabirom "pogodio u sridu", a tko mora na popravni.

Galerija


Zvijezde su u Rijeci prošetale najpoznatijim crvenim tepihom svijeta glazbe. Porin bi, u svjetskim okvirima, mogli nazvati našom inačicom Grammyja. No može li se ta paralela povući i u modnom smislu?

Vezani članci Bizarna odjeća (Foto: thechive.com) Modni izražaj im je toliko bizaran da ni njihovoj odjeći nije jasno zašto je nose Tate (Foto: izismile.com) Uhvatili tate u modnim eskapadama zbog kojih su ih odlučili posramiti pred cijelim svijetom

Jedan od njih bio je Petar Grašo koji je te večeri osvojio prvi Porin u dugogodišnjoj karijeri.

"Grašo je casual. Nije odjeven za večer nego za ručak", zaključio je bivši model Josip Tešija.

Na glamur je pak igrala Indira Levak odabravši haljinu crvene boje.

Kreacija Jurja Zigmana bila je odabir Nine Badrić, a zaslužan je i za kreaciju nekoć poznate dance zvijezde devedesetih Nikite.

Pjevačica Detoura, Gina, poslužila se iskušanom forom Angeline Jolie. Ipak, modnim stručnjacima nije promaklo da noga nije bila ravnomjerno tonirana.

Najbolje odjeveni par večeri bili su Milica Černi i Damir Urban.

Dobitnik Porina za životno djelo Ibrica Jusić i pjevač Drago Diklić, oduševili su modne stručnjake.

Uz njih su pohvale zaslužili još neki predstavnici jačeg spola.

Opći dojam ovogodišnjeg Porina je da je muški dio uzvanika bio mnogo bolje odjeven od dama. Nadamo se da će one sljedeće godine uzvratiti udarac.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Legendarna pjevačica prošetala Zagrebom u izdanju u kakvu je nismo navikli vidjeti, obožavatelji joj poručili: "Obuci se pristojno"