Imaju stila

Donosimo modni pregled inauguracije - doznajte tko je pogodio, a tko pogriješio odabirom?

Andrej Plenković i ministri Andrej Plenković i ministri DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković i ministri Andrej Plenković na izvođenju himne Josipa Lisac - 3 Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović Uzvanici u prvom redu Ivan Friščić Predsjednik i prva dama Ivivca Skoko - 2 Josipa Lisac - 1 +0 Ivivca Skoko - 1 Galerija

Malo tko danas nije komentirao inauguracijski stajling novog predsjedničkog para. Naravno, pozornost je privukla Kolinda Grabar-Kitarović, koja će u povijesti ostati zabilježena kao prva hrvatska predsjednica. Modni stručnjaci otkrili su nam tko je modnim odabirom pogodio, a tko pogriješio.

Za početak čestitamo novom predsjedniku no modne komentare nećemo početi s njim, već s prvom damom.

Pogledaj i ovo In Magazin: Jurica Pađen - 1 Kakve uspomene! Jurica Pađen vraća nas u osamdesete, evo koji ga je političar branio od obožavateljica, a tko ga je spasio od zatvora: "On mi je bio redar, moj bodyguard!"

"To je žena koja ima jako puno stila, inače njezin stil sam i od prije hvalio. Prvenstveno, to je žena koja ima zavidnu liniju, lijepu facu, djeluje mi jako moderno i djeluje mi da bi s vremenom mogla postati i jedna od modnih ikona", zaključio je modni dizajner Ivica Skoko.

"U principu svi hvale haljinu ali ja moram priznati da je haljina lijepa, lijepo zamišljena, boja je genijalna i meni je u principu kod nje i ideje izostala malo izrada i način na koji je ona dovršena kao da nije napravljena proba do kraja i fiting kako bi trebao biti", smatra dizajner Ivan Friščić.

Naime, haljina mu je djelovala konfekcijski broj veća.

"Vjerojatno je bila haljina zamišljena tako ali po meni osobno, njezinoj liniji figuri i njenom izgledu to nije laskalo", zaključio je Ivan.

Predsjednik je također izgledao decentno.

"Predsjednik Milanović isto kao što su i svi ostali političari u toj sobi, vodio se klasičnim i dosadnjikavim dress codom ali kao što i sam naziv kaže dress code je nešto što se ne mijenja što je od samog starta određeno", objasnio je Ivan.

U prvom redu bila je predsjednikova obitelj, njegovi sinovi, majka i nećakinja.

"Ja ne znam jesam ikad vidio dvije ili tri slike njegove djece i u stvari su to mladići koji žive van fokusa medijske pozornosti, i isto tako pretpostavljam s obzirom da se jedan od njih bavi sportom da nisu navikli nositi odjeću koja je toliko formalna", izjavio je Ivan.

"Mislim da je to njima sve novo i da nisu upoće razmišljali o tome kako se odijenuti, nego im je samo dato što da obuku jer otac im ima inauguraciju", dodao je Ivica.

Od uzvanika pozornost je plijenila i bivša predsjednica.

"Do samog kraja svog mandata je ostala vjerna hrvatskim dizajnerima, voli isticati svoju figuru što smo se u zadnje dvije godine uvjerili, koliko je svoju figuru stesala i uistinu izgleda besprijekorno. Sviđa mi se crno bijela kombinacija, sviđa mi se što je sprijeda malo kraće straga duže", izjavio je Ivica.

Modnoj struci za oko je zapeo i premijer Plenković.

"Odijelo je odijelo i misle ako je odijelo crno ili tamno plavo i misle da mi koji ih gledamo na tv-u nećemo skužiti da se radi o istom odijelu, samo mijenjaju kravate", objasnio je Ivica.

"Možda bi mogao posegnuti za novim komadom odijela jer odijela izgledaju već lagano iznošeno", preporuča Ivan.

I dok su svi bili decentni i naginjali jednostavnosti, za ekscentrični pomak bila je zadužena Josipa Lisac.

"Ja sam dobio dojam gledajući cijelu inauguraciju da je Josipa Lisac bila glavni moment čitave inauguracije, kao da je to bila njena životna točka u kojoj mora biti u fokusu, bar se ona odlučila nametnuti kao takva", objasnio je dizajner.

"Ona je vjerna svome stilu pa bi bilo neobično da smo je drugačiju vidjeli, a možda bi onda bilo jedanako neobično da smo je i čuli u nekom smislu", zaključio je Ivan.

Cijeli video pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Lourdes Ciccone Leon (Foto: Profimedia) Madonna (Foto: Instagram) +0 Madonna (Foto: Profimedia) Celebrity Kći slavne pjevačice šokirala ponašanjem: Jedva je stajala na nogama i pokazala donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene