Veliki povratak

Moda za vrijeme pandemije: Kako su trenirke postale veliki modni trend?

Ivan Tandarić Ivan Tandarić In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Model za ELFS trenirke Model za ELFS trenirke Model za ELFS trenirke Model za ELFS trenirke ELFS prodavaonica odjeće ELFS prodavaonica odjeće Aleksandar Šekuljica +0 Ivan Tandarić Galerija

Razdoblje u kojem svi mnogo vremena provodimo u kući donijelo je sa sobom i neka nova modna pravila. Velik povratak na piste doživjela je trenirka. Kako ovaj, prije svega, udobni modni predmet možete nositi od jutra do mraka, doznajte u našem videu.

Trenirka više nije rezervirana samo za vikende. Znaju to dobro svjetske trendseterice pa je Victoria Beckham ili pripadnice klana Kardashian-Jenner, nose i na fitnes i za izlazak. A kad mogu one, zašto ne biste i vi?

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Trenirka se nametnula kao trend sezone između ostalog i zbog situacije u kojoj smo se našli svi ove godine gdje puno više ljudi puno više vremena provodi kod kuće i radi kod kuće. Nosili smo ono što nam je bilo prvo nadohvat ruke što nam je bilo najudobnije i kako su mjere popuštale onda smo u tim trenirkama počeli izlaziti van i tako su trenirke dospjele i na modne piste i u editorijale u kolekcije dizajnera", objasnili su Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica iz modnog brenda Elfs.

Načina za nošenje je uistinu mnogo.

"Najbitnije je da si u trendu i da si moderan. Nitko ne može reći gle šeta u trenirci, to je sad moderno", izjavio Aleksandar.

Možete je kombinirati uobičajeno, uz tenisice ili možda uz kaput i čizme pa sve do nekih varijanti rezerviranih samo za hrabre.

"Ma trenirka na sve iznenađujuće dobro izgleda, to je komad koji je možda i podcijenjen, a u nekim situacijama će neki reći i precijenjen", zaključio je.

"Mislim da smo se nekad prije znali rugati s tim štikle na trenirku, a u današnje vrijeme to smatramo nekakvim duhovitim pristupom modi i odijevanju. Mislim da nemamo više predrasuda", zaključio je Ivan.

Kada je u pitanju krzno Elfsi savjetuju umjetno.

"Danas hvala Bogu industrija tekstila i tekstilnih vlakana je toliko uznapredovala da apsolutno može zamijeniti umjetno krzno ono pravo", objasnio je Ivan.

Boje su nježne, gotovo pastelne.

"Za nas je specifično to da smo mi u ranijim fazama našega rada bili poprilično drečavi i upadljivi. Da si nekoga na semaforu prije vidio u našem komadu odjeće nego što si vidio zeleno ili crveno na semaforu, ali s godinama dođe to da se smiriš", našaliko se Aleksandar.

Osobito chic izgledaju trenirke od pliša.

"Pamučne felpe koje su ove sezone dosta u trendu apsolutno su više pidžamaste. Dok ove plišane definitivno izgledaju otmjenije i atraktivnije", kaže nam Ivan.

Naravno trend je uz cure osvojio i jači spol.

"Volim trenirke, volim da je to pamučno, udobno, da ne moram razmišljati hoću li to oprati na 40, 60, ili 80", priznao je Aleksandar.

Moramo priznati kako nas trenirke vraćaju u neka prošla vremena.

"Osamdesete su obilježile fitness i vježbanje pa sve što vuče na to vraća nas u eru osamdesetih", zaključio je Ivan.

Kolikogod nas veseli udobnost koju pružaju, ipak se veselimo nekim novim trendovima koje će donijeti razdoblje kada pandemija bude iza nas.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kićo Slabinac gost Dnevnika Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Celebrity Emotivni Škoro prisjetio se anegdote s Kićom: ''Moja majka nikad se nije smijala kao kad smo Kruno i ja došli k njoj jedne večeri''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene