Razbijaju tabue

Najneobičniji bračni par estrade: "On je kao Bernie Ecclestone, a ona kao Slavica"

Mislav Čavajda, Sonja Kovač, Viktor Drago (FOTO: Pixell) Mislav Čavajda, Sonja Kovač, Viktor Drago (FOTO: Pixell) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mislav Čavajda, Sonja Kovač, Viktor Drago (FOTO: Pixell) Galerija

Ovo je brak koji razbija tabue. Modni dizajner Aleksandar Šekuljica za IN Magazin je otkrio koji je to najneobičniji bračni par na estradi.

Kako izgleda kada se okupe zvijezde i njihovi četveronožni ljubimci, doznala je ekipa IN Magazina. Poznati su stigli sa svojim ljubimcima i najprije otkrili kakvo štivo najradije čitaju.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "Leptirići... Koji leptirići?" Sonja Kovač progovorila je o jednom od najljepših trudničkih osjećaja, no ona ga je doživjela malo drukčije: ''I onda odjednom...''

"Volim pročitati nešto o modi, Milana Vlaović uvijek ima zanimljive kolumne", kaže bivša manekenka Iris Androšević Pinjuh.

Uz modu, putopisi su omiljeni svjetskoj putnici i blogerici Sonji Kovač. "Moja preporuka u ove zimske dane su Karibi ili jedno krstarenje od sedam, osam dana. Ja osobito volim krstarenja jer si svaki dan na novom mjestu i možeš iskusiti više mjesta u jednom odmoru", kaže blogerica Sonja Kovač. S osobitim zadovoljstvom dame su čitale o starenju, koje je u današnjem društvu, gdje su estetski zahvati postali, kako ističu kirurzi, dio osnovne higijene - gotovo tabu.

Kako bi ovo druženje začinili dodatnom emocijom, poznati su poveli svoje ljubimce. Viktor Drago ima sedam pasa, a udomio ih je stotinjak. I to procjenjujući njihov karakter. Tako je zaključio da bi malena mješanka Duga bila idealan spoj s glumcem Mislavom Čavajdom. "Budući da je on uporan, rekao sam mu da ju dovede da vidim kako će se ponašati s mojim starijim psom. Međutim, čim je prešla prag, to je bilo to", rekao je glumac Mislav Čavajda.

Modni dizajner Aleksandar Šekuljica također je doveo svoja dva psa, Nalu i Jerryja. I upravo kada smo pomislili da su Nala i Jerry brat i sestra, stiglo je iznenađenje. Nala i Jerry su suprug i supruga. "U braku su već pet godina. Ona je starija i viša od njega i zajedno imaju troje djece. On je kao Bernie Ecclestone, ona je kao Slavica", rekao je Šekuljica. I tako je došao kraj ugodnog druženja prožetog lavežom slatkih ljubimaca.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene