Skupa kad god mogu

Izbornik Dalić u zajedničkom izlasku pokazao zgodnu suprugu

Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Modna revija Aleksandre Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović (Foto: Dnevnik.hr) +0 Zlatko Dalić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Kada kolekciju predstavlja Aleksandra Dojčinović, uvijek se traži pozivnica više.

S prvim snježnim pahuljama stigla je i revija Aleksandre Dojčinović, koju nije propustio ni Oliver Mlakar. 

Pogledaj i ovo showbuzz Pokazale noge Kome bolje stoji? Monika, Sandra i Lejla plijenile poglede u uskim, ultrakratkim haljinama

''Ja živim na brdu tu pokraj Zagreba, jutro sam imao dva, tri sata dobrog lopatanja, ali mi je dobro došlo malo za kondiciju'', rekao nam je Oliver kojeg ni loše vrijeme nije spriječilo da podrži našu dizajnericu. Novu kolekciju pogledala je i Ana Čagalj sa suprugom Jolom, a na jednu od najiščekivanijih revija stigao je i Zlatko Dalić sa suprugom Davorkom. 

''Došli smo iz Londona, tamo je sunčano, ali valjda će i ovdje biti još lijepog vremena'', nada se Davorka. 

Dobro raspoloženi izbornik strpljivo se fotografirao s brojnim uzvanicima pa nas je zanimalo je li podjednako strpljiv i kada mora čekati suprugu da obavi shopping.

''Sjedim i čekam, moram biti strpljiv. Vrijeme provedem tipkajući na mobitel, pišem poruke'', kaže nam. 

Jole s tim nema problema jer uglavnom sa svojom Anom ne ide u kupovinu. A dok smo na muškim temama, evo i ocjene stila suvremenih muškaraca.

''Ima maštovitih ljudi koji znaju svašta iskombinirati, ali ni to nije loše, neka bude šareno i otkačeno, neka bude ludo, ali u nekim situacijama ipak se treba znati odjenuti, biti pristojan, elegantan i počešljan'', smatra Oliver. 

A Sandra Perković postala je prava šminkerica, pa nas je zanimalo komentiraju li njezin izgled druge sportašice na natjecanjima. 

''Pa dobro, još uvijek kad sam na natjecanjima gledam da sam sportski odjevena, ali kad gledaju neke moje modne kreacije, mogu reći da mi zavide'', otkrila nam je i dodala da zasad ima više medalja nego cipela, ali da se nada da će za koju godinu biti malo više medalja. 

Aleksandra je predstavila kolekciju za proljeće i ljeto 2019. Ženstvena elegancija dobila je jedan novi prizvuk i snagu siluetom s istaknutim ramenima. Jastučiće su imali čak i t-shirti. A sve je začinilo brdo šljokica. 

''Iduće sezone će se puno više nositi zagasiti tonovi nego prave ljetne boje'', objašnjava nam Aleksandra. 

Iako su pred nama zimski dani, uz ovako lijepe modele, ne možemo dočekati proljeće.

Cijeli izvještaj s događaja pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Edo Maajke (Foto: Dnevnik.hr) Edo Maajka (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Edo Maajke (Foto: Dnevnik.hr) Koncert Edo Maajke (Foto: Dnevnik.hr) +1 Edo Maajka pokazao svoju romantičnu stranu (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Edo Maajka povjerio nam se o životu u Izraelu te ispričao u čemu danas najviše uživa

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Sikirić i Ecija Ivusic (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Paula Sikirić (Foto: Instagram) +6 Ecija Ivušić (Foto: Instagram) Celebrity Dvije seksi Hrvatice fotografirale se bez šminke kako bi se obračunale s internetskim trolovima

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić, Dan televizije (Foto: Promo) Mia Kovačić, Dan televizije (Foto: Promo) Minea, Dan televizije (Foto: Promo) Saša Kopljar, Dan televizije (Foto: Promo) +1 Dan televizije (Foto: Promo) Celebrity Televizijski stručnjaci diljem svijeta, pa tako i oni s najgledanije postaje u Hrvatskoj, Nove TV, proslavili su Svjetski dan televizije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene