Navodi da se Hajduk odrekao jednog od svojih najvatrenijih navijača Mladena Grdovića, šokirali su glazbenika. Ekskluzivno za In Magazin Grdović je otkrio zašto mu je otkazan nastup na Hajdukovoj ''Biloj noći'' u Kölnu. Progovorio je i o neslužbenim informacijama da ga se Hajduk u potpunosti odrekao, nakon što je glazbenik zapjevao Vatrenima u Rusiji na Svjetskom prvenstvu.

Galerija


Omiljeni pjevač Vatrenih, Mladen Grdović, našao se u problemima.

Vezani članci Angela i Stipe Pletikosa (Foto: Leonard Nincevic/PIXSELL) Stipe Pletikosa i supruga dobili peto dijete: Spol nisu znali do kraja Slika nije dostupna Mladen Grdović udario ukrajinskog navijača, privela ga policija

Navodno mu je zbog pjevanja za reprezentativce te druženja s pojedinim čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza prvo otkazan nastup povodom Hajdukove ''Bile noći'' u Kölnu, a potom da ga se Hajduk u potpunosti odrekao.

10.09.2018.
Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 3

''Pa to su gluposti. Ja sam trebao imati u Kölnu Hajdukovu noć. U Kölnu imaju dvojica, trojica koji rade protiv Hajduka. Nije tamo štacija. Štacija je u Splitu. A po cijelom svijetu sam pjevao i pjevam i dalje. Imam Beč, imam Ameriku, imam Kanadu, Hajdukove noći. Svi znaju da sam ja pravi Hajdukovac'', demantirao je Grdović.

''A to što su mene vidjeli da ja pjevam na stolu. Ja ne znam koji su ti ljudi da su mogli meni otkazati Hajdukovu noć, a pobjegli su za vrijeme rata'', prepričava pjevač.

10.09.2018.
Mladen Grdović (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Organizatori Bile noći u Kolnu također su reagirali. Napisali su da nije istina da je Grdoviću nastup otkazan zbog potpore reprezentaciji, no nisu se izjasnili zašto je.

''A ovo me... Ne da me naljutilo nego sam zbilja plakao zbog toga. Ali Uprava ili tko god bude u Hajduku i Torcida, svi će znati da sam ja u pravu jer nema nikakvog razloga zbog nekog tko je prvi put napravio hajdukovu noć u Kelnu'', tužan je Mladen.

06.08.2018.
Grdović (Foto: In Magazin) - 2

Što je još otkrio Mladen Grdović, pogledajte u video priči.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.