Mladen Grdović priprema album sa svojim najljepšim ljubavnim pjesmama, a nama je otkrio da je, unatoč tomu što je katkad malo vragolast, ipak veliki romantičar i zanesenjak.

Galerija


Mladenu Grdoviću pošlo je za rukom ono što priželjkuje svaki umjetnik - da njegova djela zažive među ljudima. Napisao je i otpjevao pjesme koje vole i mladi i stari, nogometni reprezentativci i navijači, romantičari i bećari... Nema toga tko ne zna barem jedan Grdijev stih. Kralj fešte kralj je i romantike - priprema album na kojem će se naći njegove najromantičnije pjesme.

Vezani članci Borna Ćorić i Jelena Rozga (Foto: Instagram) Borna Ćorić nedavno je zapjevao s Rozgom, a sad je otkrio s kojim bi glazbenikom snimio duet Ivan Zak i Tara (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Doznali smo tko će u mirovinu, a tko planira grupnu turneju na drugom kraju svijeta

''20 ljubavnih mojih najboljih pjesama. CD će se zvati Moji sentimenti. Svi kažu da sam previše sentimentalan. Nekad sam vragolast, al' dobro je, sve je to za ljude'', otkriva Mladen. 

Malo vragolasto, malo romantično - upravo takav odnos imaju Grdović i njegova Brankica, pun uspona i podova. Iako znaju imati žustre rasprave, nema toga što jedan poljubac ne može riješiti.

''Ah, otupio sam. Niti čitam više što novine pišu, ali vjerojatno vi novinari mene volite'', govori Mladen u svom stilu. 

Grdović zato radi punom parom. U prosincu uvijek ima udarni tempo, a onda slijede turneje.

''Jedino za polnoćku nikad ne pjevam, već sam za Božić u Istri, onda opet imamo Švicarsku. Četvrti mjesec ja i Bebek imamo turneju po Kanadi'', otkrio je. 

Danas njegove pjesme znaju svi, no Grdoviću je ipak najdraži dio karijere onaj s početka, kad je kao mladić s plavim uvojcima na obali pjevao za imućne turiste.

Što nam je Grdović još otkrio, pogledajte u našem videu. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr

Hrvatska Kim Kardashian i bivši Vatreni pohvalili se kupnjom luksuzne nekretnine