Već kao 4-godišnjak Mladen Grdović je pjevao uglavnom napolitanske pjesme, a prva publika su mu bili obitelj i susjedi. Iza njega je službeno 37 godina karijere, a najveća podrška mu je supruga Brankica.


Na ovogodišnjem Splitskom festivalu, zadarski grdelin Mladen Grdović osvojio je drugo mjesto. Sezonu ljetnih nastupa već je otvorio, a u listopadu planira i put u Ameriku gdje je 1996. oženio suprugu Brankicu.

Vezani članci Mladen i Brankica Grdović Grdović pokazao kako izgleda kada mu Ivana Knoll "posudi" kosu, a prisjetio se i svoje momačke večeri: "Bilo je za filmove" Mejaši (Foto: PIXSELL) - 3 Hoće li Grdović zamjeriti Mejašima? "Nadamo se da se neće naljutiti"

Izvanbračna djeca: Skandali koji su tresli regiju

'Vjenčali smo se u Las Vegas, da ali po pravilima. Ti se možeš doć udat za 30 dolara i otić ća, ali mi smo napravili da to bude vjenčanje kao što je u Hrvatskoj'
, priča Mladen koji je s Brankicom 25 godina od čeka 17 u braku. Ona je i s ljubavlju prihvatila Mladenovu izvanbračnu kćer, danas 12-godišnju Saru.

Djevojčica je s ocem snimila pjesmu. 'Moju Brankcu voli kao sve na svitu, i to je jedan lipi odnos, ona je ipak sad cura, ima 12 i po godina, ona mene zavrti oko malog prsta', priznaje pjevač.

Sara je Mladenovo jedino dijete. 'Dice nikad nije dosta, samo me strah koliko će ih doći još. Ako ih dolazi još, onda sam gotov. Ko zna di sam ja sve bija', rekao je Mladen u šali. No supruga Brankica je uvijek bila uz njega i sve mu opraštala. Siguran je da će s njom do kraja života dijeliti dobro i zlo. A u 50-ima si je priuštio u dvije tetovaže – jednu Hajduka a drugu Isusa Krista.

Što nam je još otkrio popularni pjevač, pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook