Mladen Grdović ima velikog obožavatelja. Mara je stigao u Hrvatsku zbog košarke, a danas radi u zagrebačkom noćnom klubu.


U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" gostovao je Mladen Grdović. Gdje je Mladen, tu je zabava, pa je ova emisija obilovala smiješnim trenucima. Ugostio je Petko Mladenove kolegice i prijatelje, ali i obožavatelja Maru. "Pa gdje si gospodine, što ima?", rekao je Mara.

Mara u Zagrebu živi već šesnaest godina, a hrvatski je svladao u kratko vrijeme. Neke riječi učio je kroz pjesme, a naučio je i od svojih košarkaških kolega. Jako voli hrvatske pjesme, a radi i u jednom noćnom klubu. Često pjeva Mladena Grdovića, a njegove pjesme obožava.

"Pola sam Dalmatinac", našalio se Mara, govoreći da ga najviše pogode dalmatinske, ljubavne pjesme. Okušao se i Mladen u Marinom jeziku, pjevavši svoju pjesmu na malijskom. Dečki su potom zajedno i zapjevali Mladenov hit "Dalmatinac sam".

Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.