Teško je zadovoljiti kriterije bivših pobjednica natjecanja za Miss Universe. Petnaest ljepotica ocijenjivalo je nove, mlade nade.


Naše su kamere zavirile tamo gdje je drugima pristup zabranjen. Vodimo vas na zagrebački casting za novu Miss Universe Hrvatske. Kriterij je vrlo jasan - traži se ljepotica koja oduzma dah. S jedne strane kandidatkinje, s druge strane žiri od 15 bivših missica.

Vezani članci Fani Čapalija - 2 Što to veže Fani Čapaliju, Giannu Apostolski i Natašu Bebić osim ljubavi prema rodnom Splitu? Sandi Cenov - 4 Sandi Cenov progovorio o prijateljstvu s Đorđem Balaševićem i otkrio kako su se upoznali

'Da, Miss Universe traži obline, traži kompletnu ženu. Nije presudan kupaći kostim, nije presudna visina, obično se svi iznenade ako misica ima 170cm, to kao nekada nije bilo tako. Traži se jedna kompletna osoba, to je jedan ozbiljan posao kojeg se treba stvarno prihvatiti', rekla je Ivana Delač Đolo o kriterijima izbora. Idealne mjere, kažu bivše missice, nisu na odmet, no svaka nesavršenost može se nadoknaditi osmijehom. Više pogledajte u prilogu IN magazina.