Skriva ljubavni život

Najljepša Hrvatica šuti kao zalivena: 'Mislim da je privatni život uvijek bolje držati za sebe'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zanosna 26-godišnjakinja očarala je Bliski Istok, Turci su je proglasili najljepšom Miss Universe u Europi. Uz pripreme za svjetski izbor, lijepu brinetu krajem mjeseca očekuje i nastup na ''Danima Dioklecijana'', na kojima će utjeloviti caricu Prisku.

Otkad se početkom lipnja okitila lentom Miss Universe Hrvatske, atraktivnoj Splićanki Barbari Ljiljak se život, kaže, u potpunosti promijenio. Zanosna brineta je posljednja dva mjeseca snimila brojne editorijale i kampanje, a njezinu ljepotu primijetili su i u Turskoj, gdje su je proglasili najljepšom među misicama koje ove godine na svjetski natječaj dolaze iz Europe.

Pogledaj i ovo showbuzz Vraća se na scenu Nakon 3 godine: 'Imao sam obiteljskih problema sa zdravljem'

'Lijepo je to čuti definitivno. Zvali su me da dođem u Tursku, da tamo radim neka snimanja i dalje se javljaju, šalju ponude, ali smo se dogovorili ništa prije svjetskog izbora ne mogu, prvenstveno zato što tu sada imam jako puno obaveza, a kasnije ćemo vidjet', rekla je Barbara.

Hrvatica pokorila Milano: 'Svi me uspoređuju s Adrianom Limom'

Na natjecanje za Miss Universe odlučila je prijaviti se na nagovor brojnih ljudi s društvenih mreža. Naime, svojevremeno je lijepa Splićanka pobijedila i na izboru za Miss Dalmacije, ali je od daljeg natjecanja, za Miss Hrvatske, odustala. Bez lažne skromnosti, priznaje, da se kruni Miss Universe potajno nadala.

26-godišnja misica obožava dizajn pa je u Splitu završila talijansku školu mode i dizajna, a neke od svojih kreacija nosila je i tijekom samog izbora za Miss Universe. A krajem mjeseca će nastupiti na tradicionalnoj splitskoj manifestaciji "Dani Dioklecijana", koja se održava jedanaestu godinu zaredom. Glavnu ulogu cara Dioklecijana ove godine preuzet će Robert Kurbaša, a čast da bude njegova lijepa pratilja Priska pripala je upravo Barbari.

Lijepa Splićanka sa zagrebačkom adresom od svih naših misica posebno ističe Anicu Martinović: 'Divna je, uživo je još ljepša nego na slikama, ali ima i neku karizmu. Kao osoba stvarno zrači i lijepo je s njom pričat, ugodna je, zanimljiva, draga prije svega', rekla je Barbara.

No, kada je ljubavni životu u pitanju, šuti kao zalivena. U prijevodu: do svadbenih zvona - silenzio stampa.

'Mislim da je privatni život uvijek bolje držati za sebe', kaže Barbara.

Što je ipak otkrila, pogledajte u inMagazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene