Okrunjena je prva hrvatska Miss Supranational. Okrunjena je krunom izrađenom od 1500 kristala.


Na otoku Pagu je okrunjena prva hrvatska Miss Supranational. S krunom izrađenom od 1500 kristala, Zagrepčanka Petra Bojić putuje na izbor u Poljsku, gdje će pokušati izboriti titulu najljepše žene na svijetu. S ljepoticama se družio i Jasmin Stavros koji nam je priznao, citiram, 'Moje je vrijeme prošlo'. Pjevač kaže da lijepe žene više ne gleda istim očima kao dok je bio mlad.

Vezani članci Evra pozdravio Hrvatsku (Foto: Dnevnik.hr) Slavni francuski branič samo za naše kamere otpjevao je pjesmu legendarnog Olivera, ovo morate čuti! Haris Džinović (Foto: Dnevnik.hr) Haris Džinović otkrio koji mu je omiljeni hrvatski pjevač: "Bio je daleko najveći i najbolji"

Spektakularnim vatrometom proslavljena je krunidba prve hrvatske Miss Supranational. 'Nisam očekivala pobjedu, jako sam uzbuđena, sretna, zadovoljna. Dolazim iz Zagreba, imam 22 godine, treniram u slobodno vrijeme, idem u teretanu, volim se baviti fotografijom', rekla je Petra o sebi.

Miss Supranational novi je izbor ljepote u Hrvatskoj, a Petra će boje Lijepe naše braniti na svjetskom finalu u Poljskoj početkom prosinca. Radi se o izboru na kojem sudjeluje više od stotinu ljepotica iz cijelog svijeta. Što smo još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.