Miss Supranational

SEKSI PETRA Hrvatska dobila još jednu atraktivnu missicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Okrunjena je prva hrvatska Miss Supranational. Okrunjena je krunom izrađenom od 1500 kristala.

Na otoku Pagu je okrunjena prva hrvatska Miss Supranational. S krunom izrađenom od 1500 kristala, Zagrepčanka Petra Bojić putuje na izbor u Poljsku, gdje će pokušati izboriti titulu najljepše žene na svijetu. S ljepoticama se družio i Jasmin Stavros koji nam je priznao, citiram, 'Moje je vrijeme prošlo'. Pjevač kaže da lijepe žene više ne gleda istim očima kao dok je bio mlad.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

Spektakularnim vatrometom proslavljena je krunidba prve hrvatske Miss Supranational. 'Nisam očekivala pobjedu, jako sam uzbuđena, sretna, zadovoljna. Dolazim iz Zagreba, imam 22 godine, treniram u slobodno vrijeme, idem u teretanu, volim se baviti fotografijom', rekla je Petra o sebi.

Miss Supranational novi je izbor ljepote u Hrvatskoj, a Petra će boje Lijepe naše braniti na svjetskom finalu u Poljskoj početkom prosinca. Radi se o izboru na kojem sudjeluje više od stotinu ljepotica iz cijelog svijeta. Što smo još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene