Okrutna konkurencija na natjecanjima ljepote nije novost. Ima tu i ljubomore, koja se podrazumijeva. No, kad je previše?


Najljepše žene svijeta okupile su se u Poljskoj na izboru Miss Supranational. Među njima i naša Petra Bojić. Borba je bila žestoka. Besprijekornu liniju pokazale su u kupaćim kostimima i glamuroznim haljinama, ali žiri je ocjenjivao i osobnost i karizmu.

Vezani članci Hari Rončević Nakon 13 godina vratio se u rodnu Dalmaciju, a priznao je za što mu estrada nikad nije poslužila Snimanje videospota Franke Batelić - 2 Franka Batelić otkrila koja je jedina stvar za koju ne postoji plan B: "Uvijek je jedina i prava"

Naša predstavnica Petra Bojić u Poljsku je donijela dašak Zagreba pa je odjenula haljinu inspiriranu licitarskim srcem. "Znala sam, na neki način, da neću ući u prvih 25. Zato što mislim da je to jedna velika mašinerija u svijetu. Hrvatska je prekrasna zemlja, ali mislim da mi nismo za prvih 25 još uvijek", rekla je Bojić.

Bez obzira na podrijetlo natjecateljica, međusobna mjerkanja i mrvica ljubomore među ljepoticama se podrazumijevaju. "Bilo je možda malo, da ti budem iskrena. Par cura je komentiralo sa strane pogledaj ovu, pogledaj onu, ova sigurno ima umjetne sise i to", rekla je Petra Bojić nakon izbora. Priznala nam je i da planira studirati te da je njeno srce zauzeto. Dvadesettrogodišnja Zagrepčanka planira manekensku karijeru u inozemstvu, a u Lijepoj Našoj bit će zapamćena kao prva hrvatska Miss Supranational. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.