Ima svega

"POGLEDAJ ONU, SIGURNO IMA UMJETNE SI**" Svašta je naša Miss doživjela!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Okrutna konkurencija na natjecanjima ljepote nije novost. Ima tu i ljubomore, koja se podrazumijeva. No, kad je previše?

Najljepše žene svijeta okupile su se u Poljskoj na izboru Miss Supranational. Među njima i naša Petra Bojić. Borba je bila žestoka. Besprijekornu liniju pokazale su u kupaćim kostimima i glamuroznim haljinama, ali žiri je ocjenjivao i osobnost i karizmu.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Naša predstavnica Petra Bojić u Poljsku je donijela dašak Zagreba pa je odjenula haljinu inspiriranu licitarskim srcem. "Znala sam, na neki način, da neću ući u prvih 25. Zato što mislim da je to jedna velika mašinerija u svijetu. Hrvatska je prekrasna zemlja, ali mislim da mi nismo za prvih 25 još uvijek", rekla je Bojić.

Bez obzira na podrijetlo natjecateljica, međusobna mjerkanja i mrvica ljubomore među ljepoticama se podrazumijevaju. "Bilo je možda malo, da ti budem iskrena. Par cura je komentiralo sa strane pogledaj ovu, pogledaj onu, ova sigurno ima umjetne sise i to", rekla je Petra Bojić nakon izbora. Priznala nam je i da planira studirati te da je njeno srce zauzeto. Dvadesettrogodišnja Zagrepčanka planira manekensku karijeru u inozemstvu, a u Lijepoj Našoj bit će zapamćena kao prva hrvatska Miss Supranational. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene