Miss Hrvatske Tea Mlinarić otputovala je u Kinu, gdje će Hrvatsku predstavljati na izboru za najljepšu ženu svijeta.

Galerija


Nedavno izabrana jubilarna 25. Miss Hrvatske Tea Mlinarić otputovala je u Kinu, gdje će se boriti za titulu Miss svijeta. Već je nazivaju nasljednicom Anice Kovač jer je visoka gotovo 2 metra kada je u štiklama.

Svojim najvećim adutom smatra svoju visinu, ali i simpatičnost. Voli se, kaže, zezati i zabavljati. Zablistat će u kategoriji Top model, gdje je i na izboru Miss Hrvatske odnijela uvjerljivu pobjedu. Kada je osvojila krunu najljepše Hrvatice, čestitala joj je i naša najuspješnija misica. Anica Kovač čestitala joj je na tituli, a Tea joj je zahvalila. "Anica je napisala da budem svoja, da sam prekrasna i da sam zaslužila pobjediti", ističe Tea.

Nova misica još je srednjoškolka i, vjerovali ili ne, ima jednu strast! "Jako volim učiti! Dobra sam učenica." Knjige su ipak na čekanju dok Tea odrađuje obveze koje nosi titula najljepše Hrvatice. Naše su je kamere uhvatile na snimanju kampanje za sajam vjenčanja pa je mlada ljepotica prvi put uskočila u vjenčanicu. Pitamo se je li spremna za sudbonosno da. "Ne, imam 18 godina i premlada sam za to." Što nam je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Tea Mlinarić (FOTO: Boris Mataković)
Tea Mlinarić (FOTO: Boris Mataković)