U ekskluzivnim snimkama iz zakulisja izbora ljepote otkrivamo kako kandidatkinje reagiraju kada stvari izmaknu kontroli. Situacija se zahuktava na domaćem izboru za Miss Hrvatske...


Najgora noćna mora svih natjecateljica na izborima ljepote je strah da će se poskliznuti, pasti i osramotiti se. Upravo se to dogodilo Šibenčanki Marti Malenici na Izboru Miss Šibensko-kninske županije, no to je ipak nije spriječilo da se okiti lentom jedne od najljepših. 

Miss Hrvatske: Djevojke prije izbora iskusile 'divlju' stranu

Pratite sve vijesti oko izbora za Miss Hrvatske samo u Showbuzzu Dnevnik.hr-a.

Dio večeri koji bi vjerojatno najradije zaboravila je nesretni pad u backstageu, pri kojem je raskrvarila koljeno, ali bez obzira na to, večer je završila dobro.

Vezani članci Slika nije dostupna Miss Hrvatske: Zavirite tamo gdje kamerama nije dozvoljen pristup! Slika nije dostupna Bivše misice skovale plan: Tko će biti nova najljepša Hrvatica?

'Ja sam sretna što sam ušla u top 3, bilo mi je predivno iskustvo, pamtit ću ga do kraja života, stvarno sam uživala', rekla je Martina.

Ekipa inMagazina obilazi cijelu Hrvatsku kako bi pronašla novu Miss Hrvatske. Ovog puta borave u Šibeniku, a u prilogu inMagazina pogledajte kako to izgleda prije samog izlaska na scenu, pred publiku i članove žirija. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook