Skandal oko Miss Hrvatske koja se nedavno vratila sa svjetskog izbora ljepote održanog u Indoneziji još uvijek ne jenjava.


Aktualna Miss Hrvatske Lana Gržetić opovrgava napise da je na izbor za Miss svijeta, koji je održan u Indoneziji, otišla kao uboga Pepeljuga, a ne kao raskošna princeza.

Vezani članci Slika nije dostupna Miss Lana: 'Ove godine će žiri biti na sto muka!' Slika nije dostupna Lana Gržetić se divi Baliju, ali ne zaboravlja Kvarner!

'Meni je malo žao što je između izbora za Miss Hrvatske i izbora za Miss svijeta bilo tako malo vremena, ali sve su mi uspjeli osigurati', izjavila je Lana za inMagazin.

>> Miss Hrvatske odgovara: 'Bila sam šokirana, to nema veze s mojom pričom na Baliju'

Tvrdi kako je novinarka kojoj je neslužbeno opisala situaciju na Baliju sve krivo protumačila pa i to da je zbog nedostatka odjeće haljine morala posuđivati od cimerice, Miss BiH.

'Miss BiH i ja obožavamo robu. Roba nam je bila po cijeloj sobi. Mijenjala sam se sa svima. Svi su nosili sve. To je više onako, stvar cura, što mi volimo nositi. Svatko je sve nosio', tvrdi Lana.

Šuškalo se i da je hrvatska predstavnica potrebe odlaska na svjetski izbor mahom financirala sama. Iz direkcije izbora kažu da su dali sve od sebe.

U priloženom videu inMagazina pogledajte cijeli intervju s Lanom Gržetić.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook